Acest penthouse amenajat in stil modern și “cosy” este amplasat într-una dintre cele mai noi clădiri de apartamente din Mamaia. Apartamentul – cu o suprafata totala de 275 mp, a fost doar un spatiu deschis, cand designerii Interior Store si-au luat angajamentul de a crea un spatiu confortabil, modern si functional.

Ei au structurat spațiul într-un apartament cu 2 dormitoare, 2 baii si o zona deschisa de zi; precum si o terasa de mari dimensiuni, ce ofera o panorama deosebita atat la plaja si mare, cat si catre lac.

Pentru a crea un design unitar apartamentului, designerii au folosit o vopsea alb-închis pentru aproape toate pereții din apartament. Pardoseala din lemn de culoare închisă din toate camerele principale a fost folosită pentru eleganța pe care o ofera spatiilor.

Zona de zi a apartamentului include un living – cu canapea și mobilier modern-minimalist; și o bucătărie cu ferestre mari, ce asigura o lumina naturala pe toate durata zilei; și cu o insulă supradimesionata utilizata ca spatiu de lucru.

Designerii au dorit să separe zona de living de bucătărie – creand astfel o diferență de nivel intre cele doua zone. Cu o diferenta de o singura treapta, bucătăria este astfel complet separată de zona de living; fiind în același spațiu.

Pentru bucătărie, designerii a decis să nu acopere ferestrele mari cu perdele sau draperii – și să permita luminii naturale sa patrunda in locuinta.

Mobilierul ales pentru intregul proiect face parte din colectiile modern-minimaliste Interior Store.

Schema cromatică pentru zona de zi se bazează pe tonuri de gri, beige și alb – perfect combinate cu texturi naturale, cum ar fi betonul și lemnul.

Accesul catre zona de noapte se face printr-un hol lung – personalizat cu câteva schite grafice.

Din hol se face de asemenea accesul si intr-o baie – proiectata atat pentru zona de zi, cat si pentru dormitor.

Designul băii este, de asemenea, foarte modern, cu un amestec de plăci hexagonale și vopsea decorativă pe pereți, în tonuri de gri, bej și maro. Mobilierul din lemn natur, cu lavoar din marmura minerala oferă mult spațiu pentru depozitare. Cada de colț este singura cadă din apartament.

Primul dormitor al apartamentului a fost, de asemenea, proiectat într-un stil modern. Pentru acest dormitor, designerii au ales un dressing foarte mare, cu usi de oglinda maro si un pat matrimonial. Noptierele – una cu 2 sertare și una tip masa rotunda; precum si comoda cu sertare, dau accentul de culoare acestei incaperi – teal.

Textura lemnului de culoare închisă se găsește și în această cameră – designerii dorind sa obtina un design unitar pentru întregul apartament.

Draperia folosită din catifea crem este similară din punct de vedere cromatic cu tapițeria patului.

În partea opusă fata de zona de zi a apartamentului se află dormitorul principal – cu acces direct in baia matrimoniala. Pentru dormitorul principal culoarea accent folosita – albastru închis -este o culoare eleganta, pe care o vom găsi atat pe peretele din spatele patului, pe fotoliul amplasat lângă fereastră dar si pe draperiile de catifea.

Patul king size ales pentru această cameră este tapițat cu piele alba, pentru a crea un contrast purternic cu peretele albastru – inchis. În locul noptierelor tradiționale, designerii au folosit 2 mese mici, cu un design modern-industrial. În fața patului – pe o treapta, a fost amplasat un fotoliu foarte confortabil și comoda TV cu o ușă glisantă. Atat comoda, cat si dressingul din aceast dormitor au fost alese in nuante de alb , cu finisaje lacuite lucios.

Baia matrimoniala, ca toate celelalte incaperi ale locuintei, propune ferestre foarte mari și uși din sticlă pentru accesul pe terasă. Pereții și pardoseala au fost finisate cu plăci antracit cu o suprafață neregulată; care oferă un aspect modern si foarte actual.

Zonele de pereti neplacate cu ceramica din bai, au fost finisate cu vopsea decorativa speciala pentru zona cu umiditate ridicata.

Dușul cu pereți din sticlă și cadita din piatră antracit reprezintă una dintre piesele centrale ale acestei bai.

Mobilierul modern de baie cu sertare si finisaje alb lucios creează un alt punct de atracție pentru acesta baie, precum și cei doi tabureti rotunzi din lana.

Usile folosite, din lemn masiv cu insertii metalice cromate, in finisaje wenge – au fost create special pentru acest apartament.

Intregul apartament se bucura de suprafete vitrate de mari dimensiuni, o terasa spectaculoasa si o amenajare moderna,actuala si foarte confortabila!

Interior Store

Related posts

Eclectic si vintage in mansarda

Adina Meyers

Cum alegi adezivul potrivit pentru gresie și faianță? 2 sfaturi utile 

Adina Meyers

Ce trebuie sa stii despre folosirea materialelor textile in decorarea locuintei

Adina Meyers