LifeStyle

Pazo Grup eleganta si modernism

Infiintata in noiembrie 2002, Pazo Grup este o firma tanara, ce poate constitui, fara a exagera, un model de succes, dovada clara ca valorile in care a crezut Filippo Marazzi acum 70 de ani, raman valabile si astazi, compania respectandu-le intocmai; calitatea serviciilor si grija fata de client fac diferenta dintre un lider si restul competitorilor.

Astfel, in cei sase ani de la infiintare, Pazo Grup a devenit cel mai important furnizor de produse si servicii pe piata proiectelor de produse ceramice din Romania, precum si cel mai mare importator Marazzi din Centrul si Estul Europei. Are un portofoliu de lucrari impresionant, fiind singura companie din Europa care a furnizat/instalat materiale Marazzi in toate retelele de supermarketuri/hypermarketuri din Romania.

Compania pune la dispozitia clientilor o gama larga de produse considerate ca fiind un adevarat element de finisaj si decoratiune. Gama Marazzi include produse fabricate folosind procesul mixturilor cu o singura ardere – monocottura (patentat de Marazzi in 1974), gresie portelanata si produse fabricate folosind procesul inovativ Firestream (patentat de Marazzi in 1985). O atentie constanta asupra pietei si a evolutiei ei a condus la infiintarea a trei grupe: Marazzi, Marazzi Tehnica si Marazzi Marmi, care lucreaza impreuna pentru a satisface cat mai bine nevoile aplicatiilor rezidentiale, publice si private.

Astfel, s-a creat o gama completa de produse, cu peste 50.000 de combinatii de culori, dimensiuni, forme si texturi, ce raspund oricaror cerinte estetice si functionale, filozofia grupului fiind intotdeauna bazata pe oferta unor produse avansate tehnologic si la cele mai inalte standarde de calitate.

Pornind de la o paleta coloristica care este clasica si, in acelasi timp, moderna, pana la decorurile tridimensionale (SOHO), florale (SOHO, New York) sau fluide (IRON), aceste linii anticipeaza cele mai noi tendinte in materie de design. Pazo Grup propune noi colectii surprinzatoare, ce poarta sigla MARAZZI – Soho, New York, Iron si Minimal, demonstrand dorinta grupului Marazzi de a-si pastra statutul de lider mondial in productia de ceramica.

In anul 2009, Pazo Grup propune prin varietatea de colectii, o diversitate de stiluri si gusturi, pentru cei care urmaresc sa ofere un aer de opulenta locuintei lor, sau o forma mai contemporana. Seriile precum Paris, Materie, Gemstone, Cotto Antico, Agora, Straight, Monolith, se preteaza la o multitudine de reinterpretari moderne, fara sa-si renege propria eleganta clasica. In gama de produse recomandata de Pazo clientilor, se intalnesc si placi ceramice care transpun diverse materiale din natura (lemn, piatra, material textil, piele, produse metalizate etc.), ajungand la un grad de asemanare extrem de ridicat, nu numai din punct de vedere al culorilor, ci si al caracteristicilor superficiale (reflexie, rugozitate etc.).

Related posts

Protectia solara oferita de PHARMACERIS S

Adina Meyers

Oare ni se cuvine?

Adina Meyers

Care este cea mai bună casă?

Adina Meyers