Cu un pat de copii poti crea usor un spatiu dedicat copiilor. Daca si tu cauti un pat pentru copii, atunci, bine ai venit pe www.magazinepentrucopii.ro, magazinul on-line unde visurile copiilor si planurile parintilor devin realitate!

Noi am luat in serios dorintele copiilor nostri si astfel anul acesta se implinesc 5 ani de cand confectionam mobila pentru copii, pat copii, dulapuri copii si alte piese de mobilier pentru copii.
Iata povestea atelierului in care de ani si ani visul micului prichindel prinde viata:

Eu si colegii mei am devenit parinti in acelasi timp. Copii nostri treceau de la starea de bebe care doarme de obicei in camera cu parintii la starea de junior, erau in jurul varstei de 2 ani. Era momentul acela in care parintii tanjesc cu ardoare dupa putina intimitate… cine este parinte, stie despre ce vorbesc :).
Copii care erau invatati sa doarma cu parintii in camera nici nu vroiau sa auda despre dormitul singuri in alta camera.
Ne-am pus intrebarea logica – Ce ar putea face trecerea asta mai usoara?
Ne-am gandit ca un pat copii in forme si culori atragatoare si pe deasupra si cu personajul preferat, ar fi solutia salvatoare.

Tuturor ni s-a parut o idee buna. Am inceput sa cautam prin magazine. La acea vreme se gaseau niste paturi copii tip masina importate, confectionate din acril si cu leduri. Preturile erau astronomice.

Aici intervine geniul unui coleg si prieten – sa confectionam noi paturile.
Zis si facut. Taticii s-au apucat de treaba. Intr-o luna toti copii din grupul nostru de prieteni dormeau singuri in camera lor in patul copii cu personajul preferat. Toata lumea era fericita. Trecerea la dormitul copilului in camera lui s-a facut fara nici o lacrima. Succes maxim ;).

Foarte usor aceasta actiune a grupului nostru de parinti s-a transformat intr-o activitate full time. Toti colegii si prietenii au vrut paturile minune pentru copii lor.
Acum primele paturi confectionate de noi sunt deja folosite de a doua generatie de juniori (fratiorii mai mici ai primilor proprietari :).

Acum am diversificat oferta atelierului nostru, putem mobila camera copilului de la A la Z: paturi copii, dulapuri copii, comode, bancute cu spatiu pentru depozitate si birouri cu eroul preferat de copil – dormitoare copii complete.

Ne-am gandit ca este frumos ca toti copiii din Romania sa se poate bucura de ceea ce noi realizam pentru ei. Astfel ca ne-am facut un site. Am pus aici toate modelele de pat copii, dulapuri copii si dormitoare copii confectionate in atelierul nostru. Site-ul nostru este: www.magazinepentrucopii.ro.

Inainte de toate suntem si noi parinti. Stim ce iti doresti draga mamica, draga tatic. Astfel ca, in realizarea paturilor pentru copii confectionate in atelierul nostru primeaza Siguranta si Calitatea: 
–  lateralele sunt inaltate pentru a impiedica caderea din pat in timpul somnului;
–   panourile laterale prezinta numai “linii" curbe, fara unghiuri ascutite, astfel copii sunt protejati, in caz de lovitura – riscul de accidentare serioasa este redus la minim; 
– toate muchiile expuse sunt imbracate cu o banda de protectie, rotunjita; 
–    imaginea aplicata pe panourile laterale este "acoperita" cu un film incolor, aplicat la cald printr-o mica inginerie tehnica. Zgarieturile uzuale, survenite in viata de zi cu zi sunt aproape invizibile datorita transparentei acestui film;
–   calitatea, minutiozitatea si durabilitatea confectionarii este la cel mai inalt nivel, ele au fost atent concepute si gandite pentru a bucura  copiii, insa respecta si standardele cautate de parinti pentru siguranta, rezistenta, confortul si pentru latura practica. 
–    dimensiunile paturilor pentru copii sunt gandite special pentru ei, astfel patul nu va ‘umple’ camera, lasand suficient loc pentru joaca. Si inaltimea patului pentru copii a fost adaptata micului proprietar, astfel ca de acum cel mic poate urca si cobora cu usurinta din patul lui.

De-a lungul timpului, ne-am format un obicei – tinem legatura cu clientii nostri. Astfel am reusit sa perfectionam produsele dar si serviciile pe care le oferim cumparatorilor:
– oferim Garantie pentru toate produsele de mobilier pentru copii confectionate de noi.
– asiguram livrare in toata tara.
– oferim gratuit serviciul ”Livrare cu verificare”
– clientii nostri au posibilitatea de a returna produsele, in cazul in care nu sunt multumiti (nu avem nici un client nemultumit ;))

Surpriza noastra – in fiecare sambata pe www.magazinepentrucopii.ro avem HAPPY DAY, nu ratati ziua ofertelor :)!

Asa ca… nu mai sta pe ganduri. Viziteaza site-ul nostru!
Avem mii de clienti multumiti.
Este momentul ca visurile copiilor sa devina realitate!

Vizitati www.magazinepentrucopii.ro.

Related posts

Cum să decorezi masa de Crăciun

Adina Meyers

5 paşi pentru un cămin mai cald

Adina Meyers

Ne plac bucatariile confortabile

Adina Meyers