Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a te bucura de o bucătărie elegantă

Bucătăriile elegante sunt foarte îndrăgite datorită aspectului lor estetic, dar și a faptului că pot fi foarte ușor de amenajat. 

În general, bucătăriile elegante sunt caracterizate de elemente simple, dar de efect, inspirate din natură.

Piesele de mobilier, care alcătuiesc un interior armonios sunt neapărat din lemn natural.

Astfel, într-o bucătărie elegantă se pot regăsi, de exemplu, elemente de mobilier alb, din lemn, o insulă turcoaz, un element surpriză, care nu doar că aduce un pic de culoare în plus, dar oferă și dinamism, iar pentru a crea un contrapunct mânerele și butonii sertarelor pot fi negrii.

Blatul dintr-o bucătărie elegantă trebuie să fie tot dintr-un material natural: lemn, marmură etc. Amenajarea poate fi completată de jaluzele romane, de tablouri, de covoare, de corpurile de iluminat, de diverse accesorii etc. De exemplu, coșurile împletite de răchită pot fi excelente pentru depozitare. Farfuriile în nuanțe diferite de pe perete și/sau poziționate deasupra hotei aduc și ele o atmosferă elegantă. Poți găsi acest gen de farfurii la târgurile de vechituri, nu trebuie să fie un set. Cu cât sunt mai diferite, cu atât mai bine.

Într-o astfel de bucătărie poți integra foarte ușor și culoarea. Verdele măsliniu, de exemplu, este o culoare potrivită. Pentru un efect ceva mai excentric, culoarea mobilierului se poate regăsi inclusiv pe tavan: acest sfat funcționează dacă locuiești într-o casă înaltă. Altfel, dacă adaugi culoare pe un tavan dintr-un apartament de dimensiune redusă, acesta va părea și mai mic.

Sursă foto: http://www.pinterest.com

 

Related posts

Culorile potrivite pentru amenajarea unui birou

Adina Meyers

Tu stii care sunt diferentele dintre o sera si un solar?

Adina Meyers

Idei de amenajare a băii în două culori

Adina Meyers