LifeStyle

Parcul Herastrau, locul unde statuile prind viata

“Ma bucura enorm faptul ca Bucurestiul va gazdui in acest weekend un eveniment unic in Europa Centrala si de Est. Va invitam la o incursiune in pagini celebre ale literaturii dar si ale istoriei, va asteptam sa fiti martorii povestilor tacute, dar atat de expresive care va vor impresiona prin ineditul lor, va vor incalzi sufletele si vor ramane pentru multa vreme in amintirea dumneavoastra”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Evenimentul se va desfasura anul acesta sub motto-ul “Simt enorm si vad monstruos” iar lumea personajelor lui Caragiale va fi prezenta in acest weekend in cele doua premiere ale Teatrului Masca – O scrisoare pierduta si O noapte furtunoasa. O lume pe care o stiam apusa invie sub ochii nostri etalandu-si sentimentele puternice de iubire si de ura, trairi intense ce se ivesc usor-usor, pe masura ce se desfasoara reprezentatia, de sub albul imaculat al unor, in fond, inocente statui de marmura.

Studentii Scolii de Teatru Gestual Masca vor prezenta in cadrul festivalului doua grupuri statuare: Olimpul, muntele cu zei ce reuneste personaje din mitologia greaca, leaganul civilizatiei universale cu ale sale caractere puternice si pasiuni de nestavilit si Zanele, o poveste cu si despre zanele bune ale lumii ce ne-au incantat copilaria.

Figurile reprezentative din Richard al III-lea, Hamlet sau Imblanzirea Scorpiei vor da viata Lumii lui Shakespeare, un grup inspirat din opera marelui dramaturg.

Umbrele de pe Calea Victoriei va vor purta in timpul cand Bucurestiul zambea prin povestile sale care ni se ofera acum in intregul lor farmec, cu parfumul amintirii care va dainui peste vreme.

Intrarea la eveniment este libera.

Detalii pe www.masca.ro.

Organizator: Teatrul Masca

Eveniment recomandat de: Pro FM

Parteneri media: RFI Romania, Bucuresti FM, Romania Libera, Curierul National, Sapte Seri, Zile si Nopti, Yorick.ro, Casamea.ro, Port.ro, Senso TV, PRWave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro, Itsy Bitsy

 

Related posts

La aniversarea de 120 de ani, Miele lansează cea mai curajoasă politică de retur

Adina Meyers

„Aventura Parc” de 4 milioane euro la fosta Uzina de Apă din Galați

Adina Meyers

Solutii VELUX pentru o izolare termica optima la mansarda

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe