Daca esti in stadiul de a-ti renova fatada casei, sau doresti sa adaugi un efect vizual mai deosebit unor pereti de la interiorul casei, atunci cred ca ar trebui sa arunci un ochi asupra panourilor decorative prezentate de cei de la Casasidesign.ro. Panourile prezentate de acestia vin in mai multe texturi si variante, fiind niste produse unice in Romania, realizate in tara noastra dupa o tehnologie canadiana. Iata cateva modele si dimensiuni de panouri ce pot fi realizate de catre producator:

– panouri decorative caramida – 1140 x 690 x 25mm;

– panouri decorative piatra nisipoasa – 1115 x 755 x 25mm;

– panouri decorative ardezie – 1155 x 762 x 27mm;

– panouri decorative riverstone  – 1130 x 775 x 27mm.

Decorarea exterioara a oricarei cladiri este conceputa pentru a rezolva doua sarcini principale: protectia fatadei impotriva intemperiilor (ploaie, zapada, raze UV), precum si realizarea unui aspect mai atractiv al casei. Una din cele mai noi metode de finisare a fatadelor o reprezinta folosirea panourilor decorative pentru exterior. Cu ajutorul lor, puteti realiza o fatada calda si frumoasa a casei, intr-un timp foarte scurt, cu manopera putina si costuri decente.

Panouri decorative din caramida

Panourile decorative din imitatie de caramida sunt un material universal de finisare ce poate fi folosit pentru decorarea interioara sau exterioara a cladirilor. Astfel de panouri prezinta multiple avantaje ce le vom enumera mai jos:

– o durata de viata prelungita: daca sunt montate corespunzator, panourile decorative pot avea o durata de viata de minim 30 de ani fara a-si pierde aspectul estetic si proprietatile sale de baza;

– abilitatea de a ascunde abateri de planeitate ale suprafetelor ce urmeaza a fi placate;

– datorita compozitiei speciale din care sunt realizate panourile decorative au un nivel crescut de rezistenta la: umiditate, zgarieturi, mucegai, intemperii, raze UV si chiar si la foc;

– usurinta si rapiditate la montaj, datorita suprafetei mari a placilor;

– posibilitatea de prindere mecanica in suruburi a placilor pe structura de lemn sau metalica;

– grosimea de doar 2,5cm le recomanda pentru placarea interioara a peretilor, nereducand mult din dimensiunile spatiului de locuit;

– panourile decorative pot fi personalizare intr-o gama larga de culori, acest lucru facilitand utilizarea acestora in diverse spatii cum ar fi: spatii de locuit, birouri, cafenele, pub-uri si chiar restaurante.

Ce puteti finisa cu panouri decorative din caramida?

Folosirea panourilor decorative este potrivita pentru amenajarea oricarui spatiu daca doriti sa ii dati un aspect mai deosebit. Iata ce puteti decora mai exact cu aceste panouri decorative:

– fatadele casei;

– socluri;

– trotuare pietonale;

– pereti interiori;

– pereti antifoc;

– stalpi de gard;

– seminee;

– cosuri de fum;

– amenajare pub-uri;

– amenajare pivnite.

Materialele naturale, cum ar fi caramida si piatra naturala, au fost mereu populare si cu mare cautare pentru decorarea interioara si exterioara a constructiilor. Dar, din pacate, nu intotdeauna exista posibilitatile financiare pentru a folosi astfel de finisaje scumpe, prin urmare, producatorii au ales sa realizeze alternative mult mai accesibile pentru acest gen de finisaje. Panourile decorative din caramida aparenta reprezinta o optiune excelenta pentru a transforma orice fatada sau perete interior.

Daca doriti mai multe detalii despre aceste panouri decorative cum ar fi preturi, proprietati tehnice si ghid de montaj nu ezitati sa vizitati pagina lor de prezentare.

 

Related posts

Cat costa o casa Eco?

Adina Meyers

Proiect de casa – Parter + E

Adina Meyers

„Prima casă“ a frânat prețurile pe piața imobiliară

Adina Meyers