Home LifeStyle

Pandemia de coronavirus: Ghidul de mers cu liftul în companii

S-au schimbat regulile de mers cu liftul în companii. Angajatorii din clădirile de birouri îşi securizează lifturile doar pentru angajaţii lor sau interzic folosirea acestora. Ca să evite răspândirea virusului, firmele au schimbat ventilaţia din lift.

Reguli noi în contextul pandemiei de coronavirus

De exemplu, o companie din retail din zona Floreasca din Capitală şi-a securizat un lift al clădirii doar pentru angajaţii săi, iar o firmă de IT din nordul Bucureştiului a interzis folosirea lifturilor. În State, angajaţii folosesc o aplicaţie prin care cheamă liftul cu ajutorul telefonului.

„Există deja lifturi în care, etajele respective sunt proiectate ca nişte imagini luminoase şi trebuie să ţii doar mâna în dreptul acelei cifre”, a declarat Marian Popa, director general al unei companii IT.

„Unii dintre proprietari au mers până la ideea de a pune în lifturi inclusiv, device-uri care curăţă aerul. Există o firmă de tineri români care au făcut nişte device-uri ca nişte boxe, sisteme de curăţare a aerului din încăperi relativ mici cu suprafeţe mici de până la 20-30 de m pătraţi prin care iau aerul şi-l filtrează cu oameni înăuntru”, a declarat Papanicu Duglas, facility manager.

Related posts

Knauf Gips lanseaza Knauf To Go, un nou concept de retail trading

Adina Meyers

(P) Pancake Tour by Tefal, cel mai delicios turneu al primăverii!

Adina Meyers

Prețurile pentru fiecare stațiune de pe litoral: sejur la 2 stele în Jupiter, la același preț ca în Mamaia, la 3 stele – FOTO

Adina Meyers