LifeStyle

(P) Studio Insign castiga Boutique Award la „The Most Office”, prima competitie din Romania destinata detinatorilor de birouri

Birourile Noblesse Group realizate de Studio Insign cu produse din portofoliul Noblesse Interiors castiga Boutique Award la “The Most Office”, prima competitie din Romania destinata detinatorilor de birouri, organizata de CBRE si Skanska.

Studio Insign, compania care ofera servicii specializate in design interior pentru spatii HoReCa, office, publice si rezidentiale, castiga premiul Boutique Award in cadrul concursului “The Most Office”, prima competitie din Romania destinata detinatorilor de birouri, organizata de CBRE in parteneriat cu Skanska. Participantii au fost reprezentati de toti detinatorii de birouri, mandri de mediul de lucru oferit angajatilor lor.

Concursul “The Most Office” a reprezentat o mare provocare pentru participanti de a dovedi calitatea birourilor in care lucreaza, oportunitatea de a castiga notorietate nationala si reputatie in ochii actualilor si viitorilor angajati si nu il ultimul rand oportunitatea de a dovedi ca detin unele dintre cele mai up-to-date spatii de birouri de pe piata.

Birourile au fost evaluate atat de profesionisti din domenii conexe industriei de real estate, cat si de studenti si tineri absolventi participanti la CBRE Junior Academy. In urma evaluarii, Juriul de Experti a alocat fiecare participant in categoria corespunzatoare: Glamour, High Tech, Popular, Young Spirit, Boutique, Cosy/friendly. Decernarea premiilor a avut loc pe data de 10 noiembrie 2016, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare din Bucuresti.

Despre Studio Insign

Biroul de arhitectura si design interior Studio Insign face parte din Noblesse Group si ofera servicii de cel mai inalt nivel in domeniul amenajarilor interioare.

Arhitectii si designerii care fac parte din echipa Studio Insign realizeaza proiecte 3D profesioniste, proiecte de arhitectura, design de produs, servicii de branding prin crearea unei identitatii vizuale si reflectarea acesteia in proiectul de amenajare interioara.

Reunind designeri talentati romani, cu referinte remarcabile in tara si in strainatate, Studio Insign este specializat in realizarea si implementarea cu success a proiectelor din cele mai diversificate, indiferent de provocarea lansata, fie ca este vorba de apartamente, case, hoteluri, restaurante, cafenele, cluburi, spatii publice.

Site: www.studioinsign.ro

E-mail: contact@studioinsign.ro

Telefon: +4 0742 108 038

Adresa birouri Bucuresti: Str. Sfintilor, nr. 7, sector 2, in interiorul Palatului Noblesse

Adresa birouri Bacau: Str. Stefan cel Mare, nr.2

Related posts

Ce condiţii trebuie să respecţi ca să ai profit bun dintr-o investiţie imobiliară? 

Adina Meyers

ROMEXPO deschide sezonul târgurilor și expozițiilor din 2019

Adina Meyers

Profilul Classic al tiglei GERARD beneficiaza de un discount de 20% pana la 15 octombrie

Adina Meyers