Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Oglinda – un accesoriu care nu poate lipsi din nicio baie

Când vine vorba despre amenajarea băii, oglinzile sunt un obligatorii, dar asta nu înseamnă că trebuie să alegem modele banale, care să se “piardă” ușor printre alte elemente de decor. Dacă nu ți-ai propus să reamenajezi întreaga baie, ci doar să îi schimbi ușor aspectul folosind metode simple și de efect, îți sugerăm să te folosești de oglinzi pentru a obține rezultatul dorit. 

De ce să utilizezi o singură oglindă în baie când poți așeza pe perete două identice, poziționate una lângă alta? Această opțiune este potrivită când în baie există chiuvetă dublă sau chiuvetă a cărei lățime să fie proporțională cu cea a oglinzilor. 

Alege o oglindă cu design neconvențional care să contrasteze cu restul decorului, dar care să nu pară kitsch. Modelele vintage oferă de obicei multe opțiuni în materie de formă sau textură și sunt potrivite mai multor tipuri de decor. 

Oglinzile sunt de obicei agățate pe peretele din baie astfel încât cârligele să nu se observe sau sunt pur și simplu fixate prin diferite metode de lipire. Noi îți propunem să folosești agățători vizibile cu modele atractive, cum ar fi cele sub formă de funie cu care poți crea o tematică marină. Trebuie doar să te asiguri că orice material ai folosi poate susține greutatea oglinzii. 
Utilizează oglinzi rotunde cu mărimi diferite pe care să le grupezi pentru a crea aspect de bule. Trebuie să alegi designul în așa fel încât oglinzile să se completeze și, de asemenea, este important să le așezi aproape una de alta, pe același perete, nu în locuri diferite.  

Nu poziționa niciodată corpuri de iluminat deasupra oglinzii din baie pentru că vor crea umbre neplăcute care se vor reflecta pe figura ta când te oglindești. Cel mai bine este ca becurile să fie așezate de-o parte și de alta a oglinzii (stânga-dreapta), iar lumina nu trebuie să fie prea puternică sau fluorescentă. 

 „Îndrăznește!” este unul dintre cele mai bune sfaturi și în materie de oglinzi. Oglinzile mari nu numai că arată impresionant, dar reflectă mai multă lumina în încăpere. În funcție de decor, poți alege să înrămezi o oglindă supradimensionată; cele simple sunt mai potrivite pentru încăperile mici. 

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Dressingul inteligent, un must have al casei moderne

Adina Meyers

Amenajarea unei curți moderne: 4 echipamente smart

Adina Meyers

Serele verticale, solutia pentru gradinile mici

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe