Amenajari Interioare

O casă cu un nou aspect te îmbie oricând 

Primăvara este sezonul perfect pentru a-ți schimba obiceiurile și pentru a aduce o atmosferă diferită în căminul tău. Atunci când realizezi în casă un proiect pentru a obține o transformare vizuală, simți cum îți recapeți energia și starea de bine, chiar dacă ai schimbat doar câteva detalii. Iar în cazul în care ai un program destul de încărcat în această perioadă, nu este nicio problemă: din articolul următor vei descoperi câteva trucuri pe care le poți aplica în timpul unui weekend pentru a aduce efervescența primăverii chiar la tine acasă!

Câteva elemente de schimbare a atmosferei privind locuința ta, în această primăvară

Invită natura în locuința ta

După o iarnă friguroasă, a venit timpul să admiri natura care, încetul cu încetul, începe să se dezmorțească și să revină la viață. Pentru a celebra schimbările aduse de primăvară, îți poți transforma balconul într-un sanctuar în care să îți recapeți forțele după o zi stresantă. Ai nevoie de câteva flori de primăvară pentru balcon, o măsuță, o instalație de luminițe și un scaun. Dacă fixezi luminițele în jurul plantelor, poți crea un cadru exotic și, totodată, relaxant, fără să părăsești confortul căminului tău! Chiar dacă nu ești acasă în timpul zilei, când ajungi seara te poți relaxa cu un pahar de vin și o carte interesantă. Ori, îți poți lua laptopul pentru a urmări serialul preferat. Plantele decorative și instalația de luminițe creează o atmosferă magică și poți să te bucuri, în voie, de multe seri de primăvară până la apariția primilor țânțari!

De asemenea, în dormitor sau în living, poți crea un perete de accent, dacă optezi pentru un tapet floral sau cu nuanțe verzi, primăvăratice. În acest fel, construiești acea conexiune cu natura, care îți oferă o stare de relaxare, în special atunci când nu poți să îngrijești plantele fiindcă ești plecat des de acasă.

Pășește ușor, pe un parchet nou

Un parchet elegant oferă mereu un aspect deosebit camerelor în care pășești zi de zi, de nenumărate ori. Într-un weekend, poți obține o pardoseală care este rezistentă la variațiile de temperatură și de umezeală, dar în același timp îți dă sentimentul că pășești în mijlocul naturii. De acum, când ajungi acasă, lasă grijile la  ușă, după care pășește lin în confortul căminului tău!

Așadar, poți opta pentru parchet triplustratificat stejar oferit de Valprestparchet.ro. La acest tip de parchet, cele trei straturi sunt perfect lipite pentru a oferi cea mai bună stabilitate și rezistență, în ciuda trecerii timpului. După montaj, rămâne vizibilă esența lemnoasă care oferă un șarm aparte camerei mulțumită aspectului natural al lemnului de stejar. În plus, niciodată nu este prea târziu să te pregătești pentru următorul sezon rece: acest parchet este perfect pentru a aplica o instalație de încălzire prin pardoseală. Fie primăvară sau toamnă, fie vară sau iarnă, parchetul triplustratificat de stejar conferă nu numai cel mai bun confort termic, ci și o eleganță aparte specifică locuințelor care au o pardoseală din lemn masiv.

În concluzie, în acest weekend poți să începi un proiect rapid de amenajare a casei tale. Prin câteva schimbări cheie obții un aspect diferit, care te influențează în mod pozitiv. Schimbarea atmosferei camerelor poate fi exact ceea ce-ți trebuie pentru a-ți modifica perspectiva și pentru a îndrăzni să profiți de oportunitățile care apar în viața ta!

Sursa foto: Shutterstock.com

Related posts

Blidarul, mic mobilier autentic romanesc

Adina Meyers

Cadouri drăguțe cu tematică Alice în Țara Minunilor

Adina Meyers

Cele mai frumoase dormitoare mici

Adina Meyers