LifeStyle

Noutate absoluta! Photoderm MAX Ultrafluid

Pe durata verii, pentru ca toti sa se  bucure linistiti de caldura si soare, indiferent de tipul de ten, Laboratoarele Bioderma lanseaza un produs inovator impotriva imbatranirii induse de expunerea la soare:

Photoderm MAX Ultra-fluid.

Cu o textura ultra –fluida de ultima generatie, SPF 50+  si UVA 40,  Photoderm MAX Ultra- fluid este foarte usor si sigur de folosit.

Ce aduce nou?

Prima inovatie biologic activa – Brevetul Cellular Bioprotection® ce protejeaza ADN-ul celular in timpul expunerii la soare!
Prima protectie UVA 40
Prima fotoprotectie disponibila sub 3 forme: incolor si 2 variante de culoare: claire (tenta deschisa) si dorée (tenta inchisa), ce permit uniformizarea tenului. Prima textura reofluidificatoare (devine fluid in contact cu pielea), nu curge si  se absoarbe rapid fara sa lase un aspect lucios.

Ce ofera?

Ofera fotoprotectie sigura cu o textura special formulata pentru cei care:

– refuza produsele de fotoprotectie lipicioase, cu textura grasa
– au piele normala sau mixta
– doresc uniformizarea culorii tenului
– nu obisnuiesc sa utilizeze creme (indeosebi barbatii)
– practica sporturi in aer liber
– au alopecie (chelie ) astfel incat din cauza sebumului de la nivelul scalpului sunt predispusi la arsuri solare in aceasta zona

Articole similare

Hotpoint lanseaza noua linie de electrocasnice incorporabile

casamea.ro

Vacanţă de iarnă în Grindelwald

casamea.ro

Lord of the Dance – Dangerous Games: Show-ul dansatorilor irlandezi care a doborât orice record de box-office vine pe 22 iunie, la București

comunicat de presa

Lasă un comentariu