LifeStyle

Noutate absoluta in gama utilajelor de gradina de la VIKING:

Gama VIKING a producatorului STIHL s-a imbogatit cu un nou model de masina de tuns iarba – MB248. Acesta este singura masina de tuns iarba de la VIKING dotata cu un sac colector textil. Cosul are o capacitate mare de colectare si un indicator al nivelului de umplere integrat. Avantajul utilizarii sacului textil consta in manevrarea cu mai mare usurinta a utilajului, dar si pretul redus, avand in vedere ca sistemul colector nu este construit dintr-un material scump.

MB248 functioneaza cu un motor pe benzina si este conceputa a pentru avea o latime de taiere de 46 cm, masina fiind ideala pentru suprafetele de gazon de dimensiuni mici si medii. MB248 este protejata de o carcasa robusta din otel, ambutisata dintr-o singura foaie, conferindu-i rezistenta la socuri. Forma carcasei si a canalului de dirijare a ierbii catre sacul textil sunt optimizate, crescand  viteza de colectare. Cu un motor B&S din seria 450 de 3,5 CP, masina dezvolta o putere nominala de 1,8 kW/2,5 CP cu 2800 rot/min.

MB 248 se bazeaza pe principiul de tundere in doua faze. In prima faza cutitele elicoidale produc un curent puternic de aer in carcasa aerodinamica astfel ca, inainte de taiere, firele de iarba sunt ridicate in pozitie perfect verticala. Inaltimea de taiere poate fi ajustata cu ajutorul unui sistem central de reglare in 7 trepte. In faza a doua a tunderii, iarba este retezata si suflata catre cosul colector. In acelasi timp, fluxul de aer raceste motorul. In felul acesta este garantata puterea ridicata si o durata de viata indelungata. VIKING MB 248 este gandita cu un ghidon rabatabil pentru a fi mai usor transportata si depozitata in spatii mici.

La distribuitorii autorizati STIHL gasiti informatii, sfaturi utile dar si service profesionist. Pe site-ul www.stihl.ro  puteti gasi datele lor de contact impreuna cu alte noutati de la STIHL.

Related posts

Rețetă: Dulceaţă naturală de ghimbir

Adina Meyers

Cum sa transformi balconul intr-un spatiu de relaxare

Adina Meyers

Cum sa-ti ingrijesti pielea din exterior și din interior

Adina Meyers