LifeStyle

Noul tărâm al verii: Gymboland din Sun Plaza

Vacanța de vară a sosit cu cea mai nouă locație Gymboland din Sun Plaza, care îi așteaptă pe cei mici cu surprize specifice noului sezon. Design inovator, tehnologie de ultimă generație, ecrane interactive și amuzante și o echipă grijulie care veghează îndeaproape pentru ca cei mici să se bucure din plin și cu folos de timpul liber din vacanța de vară.

Între vacanțele la mare și cele petrecute răsfățați de bunici, întotdeauna se va găsi un spațiu de joacă Gymboland aproape de casa ta. Și unde se poate simți mai bine decât acolo unde toți copiii sunt fericiți? În fiecare săptămână sunt ateliere și workshop-uri creative menite să le dezvolte imaginația și aptitudinile prin joacă, în locul care leagă prietenii și în care cel mai mic va învăța în fiecare zi ceva nou.

Confecționăm, decupăm, pictăm, desenam și învățăm prin joacă și îndemânare. De la avioane ingenioase din cârlige, la lebede delicate pe hârtie, margarete zâmbitoare care îi vor fura mamei un zâmbet, papagali cu un penaj viu colorat, dragoni zburători, omiduțe nărăvașe, până la păpuși care amintesc de faimoasele petreceri hawaiiene.

Și cum este vară, atunci fiți siguri că cei mici vor descoperi lumea subacvatică cu a sa diversitate de pești, căluți de mare, meduze, crocodili, broaște țestoase, dar și frumusețea florilor de soare sau distracția jocului cu zmee.

 

Oferă-le celor mici o vacanță de poveste cu întâmplări de neuitat și cu un adevărat jurnal de călătorie la Gymboland: noi prieteni, distracție garantată, numai zâmbete și în fiecare zi noi ateliere și petreceri.

 

 

Verifică programul de activități din locația Gymboland care este cea mai apropiată de casă și adu-l oricând pe cel mic la joacă, iar pentru câteva ore te poți relaxa la cumpărături sau la cinema în timp ce el va descoperi atelierele de creatie, se va bucura de concursuri cu premii și își va testa talentele și îndemânarea în surprize pregătite pentru tine.

 

Pogonici este maestrul de ceremonii desemnat pentru cele 3 luni de vară. Inepuizabil, zâmbăreț și ingenios, acesta coordonează fiecare atelier în parte și garantează distracția și voia bună.

 

În București poate fi găsit acum și la Sun Plaza, alături de Băneasa Shopping Mall, Mega Mall, Afi Palace Cotroceni, Veranda Shopping Mall, Promenada Mall, dar și în Gymboland Vivo! și City Park în Constanța, iar în Ploiești Gymboland Shopping City și AFI Ploiești.

Related posts

Plita cu inductie de la Electrolux

Adina Meyers

TROCAL PremiDoor 88: Usi glisante cu ridicare intr-o noua dimensiune

Adina Meyers

Delta Studio relanseaza brandul Varenna/Poliform in Romania – 73 de ani de istorie

Adina Meyers