LifeStyle

Noblesse Interiors prezinta Luxury Living la Palatul Noblesse

Joi, 10 martie, la Palatul Noblesse, a avut loc evenimentul Luxury Living, cel de-al doilea din seria Lifestyle Events.

Dedicat lansarii Fendi Casa si expozitiei de arta „Introspectii”, evenimentul a imbinat cu succes parteneriatul dintre branduri de lux cu design-ul, arta si cultura, toate create special pentru cei care isi doresc ceva cu adevarat exclusivist.

Sofisticat, elegant si in tendinte – acestea sunt cuvintele ce caracterizeaza evenimentul Luxury Lifestyle. Showroom-ul Noblesse Interiors este gazduit in interiorul Palatului Noblesse, cladire monument-istoric, un loc unic in Europa. Mobilierul Fendi Casa a fost prezentat invitatilor intr-o maniera inedita, prin organizarea unui happening intr-un interior mobilat si decorat cu obiecte semnate de renumitul brand italian, disponibil in Romania prin Noblesse Interiors.

              Colectiile Fendi Casa adauga rafinament si stil artei de a trai inconjurat de piese de mobilier unice, lucrate de cei mai mari artizani.  Aceste obiecte de design create intr-un stil incomparabil sunt folosite in cele mai prestigioase interioare din lume. Apartamente, vile, iahturi, avioane private: fiecare proiect in care sunt folosite piese Fendi Casa reprezinta adevarate repere pentru lumea designului de interior.

Pentru ca amenajarile unice capata valoare prin integrarea operelor de arta, si la acest eveniment arta a fost prezenta prin cele cincizeci de lucrari semnate de artistul contemporan roman Aurel Patrascu care au putut fi admirate in diferitele interioare ale Palatului Noblesse. Expozitia este initiata de catre Asociatia Culturala Noblesse in cadrul programului denumit „Arta in spatiul privat”. Pictorul Aurel Patrascu, fost director artistic al Targului International de Arte Vizuale semneaza lucrari expuse in importante colectii private nationale si in mari colectii internationale, avand anual expozitii personale in muzee din Europa, America de Nord si America de Sud.

Obiectivele evenimentelor Lifestyle Noblesse, concepute de Noblesse Interiors, sunt promovarea designului interior, a artei si a culturii, aducand impreuna branduri autentice care se diferentiaza in piata si care propun o noua dimensiune pentru un stil de viata plin de valoare.

Parteneri: Skoda Auto, Grace Couture Cakes, Cristallini, Vinarte, Cockaigne, Beau Monde, Marie Claire, LAM Events.

Noblesse Interiors este parte din Noblesse Group International, o companie multibrand ce ofera produse si servicii de valoare, conectand industria creativa si culturala sub motto-ul Add value to your lifestyle.

 

Noblesse Group International   www.noblesse-group.com  pr@noblesse-group.com

Noblesse Interiors www.noblesseinteriors.com  info@noblesseinteriors.com 

 

Related posts

Prin Festivalul Italian, ICE sustine brand-ul “Made in Italy”

Adina Meyers

Colectează selectiv în parcuri și spații publice

Adina Meyers

România, din nou în prima ligă mondială a inovației în construcții

Adina Meyers