LifeStyle

Noble Drinks Fair – Evenimente de networking si degustare de bauturi rafinate la Palatul Noblesse

In perioada 13-15 octombrie, Palatul Noblesse- Lifestyle Palace te invita la Noble Drinks Fair & Networking Events unde, in fiecare seara in intervalul orar 18:00- 22:00, te poti bucura de bauturi fine si bucate alese.

Experimenteaza un mediu intim si nobil pentru degustari, networking de calitate si profita de posibilitatea achizitionarii de produse editii limitate in cadrul Noble Drinks Fair & Networking Events, eveniment destinat iubitorilor de bauturi fine si produselor conexe ce caracterizeaza un stil de viata rafinat.

Vizitatorii sunt asteptati in fiecare seara incepand cu ora 18:00 in atmosfera eleganta a Palatului Noblesse-Lifestyle Palace, in note de jazz&blues live, oferind cadrul perfect pentru a descoperi gusturi si arome alese si pentru a imbina experienta degustarii unor bauturi rafinate cu evenimente de networking la care sunt asteptate persoane apartinand comunitatilor de business. In plus Noble Drinks Fair & Networking Events ofera participantilor posibilitatea de a se bucura de o expozitie cu vanzare de produse variate, impreuna cu posibilitatea de a intra in contact cu importanti jucatori din industrie.

Pentru tot mai multe persoane din acest segment, una dintre placerile vietii include si posibilitatea de a aprecia o bautura fina, astfel ca, intr-una dintre camerele selecte ale Palatului Noblesse, domnul Sergiu Nedelea, Ambasador al targului si unul dintre cei mai cunoscuti somelieri din Romania, va evidentia calitatea produselor si reputatia brand-urilor prezente.

Accesul la targ se va face pe baza de bilete. Pretul unui bilet este de 150 lei/vizitator/zi. Biletele se pot achizitiona de la intrarea Palatului Noblesse sau din reteaua www.iabilet.ro

Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro si pagina de facebook https://www.facebook.com/www.palatulnoblesse.ro, pentru a fi la curent cu informatii detaliate despre programul targului, invitati speciali si concerte live.

Palatul Noblesse este un proiect al Noblesse Group, initiativa antreprenoriala care activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, promovand un stil de viata rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste activitatile tuturor brandurilor din cadrul grupului.

Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni de lux, Noblesse Academy- cursuri de dezvoltare, biroul de design interior si arhitectura Studio Insign, Asociatia Culturala Noblesse si Centru de Arte si Evenimente- Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei. Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind 135 de ani de existență reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei din sectorul 2 din perioadă naționalizării, la perioada postcomunistă și de abandon până în 2012. În anul 2012 intră în posesia Noblesse Group International, deținător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, reststaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, lifestyle și design, un concept unic în Europa.

 

 

Related posts

Shopping alternativ cu branduri româneşti la #Creativo

Adina Meyers

Inovatii care depasesc granitele Pamantului

Adina Meyers

Programări simple la salon, prin aplicația Stailer 

Adina Meyers