LifeStyle

More Than Pub dezlănțuie frumusețea sănătoasă marca Herbagen

Agenţia de marketing public relations More Than Pub anunţă o nouă colaborare începând cu luna octombrie a.c. Noul client este Genmar Cosmetics, care activează pe piața din România încă din 1994, producând și comercializând branduri precum: Herbagen, Herbaforia, Keritogen și Pedex. Herbagen este un brand extrem de cunoscut, nu doar pe piața autohtonă, ci și pe cea internațională, datorită produselor cosmetice și dermato-cosmetice de cea mai bună calitate, realizate din ingrediente naturale care conțin substanțe active valoroase.

Deși brandurile noastre se bucură deja de aprecierea clienților, ne dorim să rămânem focusați pe ceea ce știm să facem cel mai bine și să lăsăm specialiștii în comunicare să ne ghideze pașii în fața marelui public. Noi suntem devotați frumuseții și sănătății, iar când vine vorba despre o comunicare eficientă și creativă, am căutat să alegem un partener care să se muleze pe stilul nostru și aşteptările clienților noștri dar care, în același timp, să ne aducă know-how-ul specializat în PR; iar More Than Pub ne-a câştigat încrederea. Ne bucurăm așadar că vom colabora și abia așteptăm să fructificăm rezultatele obținute împreună.” ( Mariana Tudorache – Director General Genmar Cosmetics )

Întâmplător sau nu, în portofoliul nostru se mai regăsesc branduri româneşti, cu o frumoasă tradiţie şi impunătoare istorie…aşadar suntem mai mult decât onoraţi să-i urăm ‚Bun venit’ şi brandului de cosmetice Herbagen, cu care ne dorim o colaborare pe termen lung! Nimic nu ne reprezintă mai mult decât acceptarea unei provocari interesante în materie de comunicare. Industria nu ne este deloc străină şi recunoaștem că ne face plăcere să reprezentăm un brand, care deja se bucură de popularitate și este devotat sănătății și frumuseții. Acceptăm așadar provocarea şi vom veni cu o abordare proaspătă într-o piață extrem de competitivă.” ( Mihaela Petrovan – Director General More Than Pub)

Genmar Cosmetics este o companie care produce și comercializează dermato-cosmetice sigure, fără parabeni, certificate organic, bioactive sau de origine naturală  și este certificată conform celor mai înalte standarde europene. Brandurile Genmar Cosmetics sunt dedicate unui spectru larg de clienți, având în vedere că sunt specializate în peste 150 tipuri de creme și geluri antirid, demachiante, măști faciale, uleiuri și creme pentru masaj, remodelare corporală și relaxare, șampoane și măşti pentru păr, antiperspirante sau produse cu efect keratolitic.

More Than Pub este o agenţie de marketing şi public relations (MPR), focusată pe soluţii elegante de business pentru branduri vizionare. De 12 ani asigură strategie si servicii integrate de public relations, direct marketing, event marketing, art&copywriting pentru zeci de clienţi, printre care se numără Adecco, Adesgo, Agrana, Akzo Nobel, Alpin57Lux, Bayer, Ciserom, Deutsche Leasing, Koliba Romania, FamousRoses, LC Waikiki, Mapei, Mihaela Tatu, Pons RO Prodcom, Podravka Romania, Rotta Natura, Sales Engine Online, Sanovita, Siveco, The Nova Group, Vodafone şi alţii.

Related posts

Kuma – un adevarat specialist in industria lavoarelor si a mobilierului de baie si bucatarie

Adina Meyers

Cu ce curățăm pardoselile? Soluții profesionale sau homemade?

Adina Meyers

Culori regale pentru casa ta

Adina Meyers