Amenajari Interioare

Mobilier eco-friendly, design romanesc

Mobilierul eco-friendly este unul dintre trendurile in design interior, care creste incet, dar sigur. Piata romaneasca este destul de dinamica in ultimii ani si iata ca au aparut piese de mobilier care sa promoveze aceasta tendinta. LINIA Furniture, noua divizie de mobila a Laboratorului de arhitectura, lansata in cadrul targului international BIFE-SIM 2014 si care propune piese de mobilier personalizat ce imbina materiale eye catching de calitate, intr-o viziune integrata a spatiului de utilat, este unul dintre cei care au dat curs acestui demers.

In amenajarile realizate de LINIA Furniture se pot descoperi concepte inovatoare, tehnologii de ultima generatie si asocieri de materiale high–end, de la alama, MDF, Corian, lemn la materiale ecologice, precum tuburile reciclate de carton. Acestea din urma se regasesc in colectia CardBoard X2, care face parte trendul inovativ si eco-friendly de a utila spatii interioare cu piese de mobiler eco, din materiale reciclate. Colectia promoveaza testarea si folosirea acestor tipuri de materiale eco dincolo de limitele lor si este formata din doua piese de mobilier fotoliul Armchair X2 si sezlongul Lounge Chair X2.

Fotoliul Armchair X2 este o piesa multifunctionala cu o mini biblioteca incorporata perfect, ce transforma mobila pentru living intr–una moderna, experimentalista.

Armchair X2 are dimensiunea de 600 L x 730 l x 1000 h mm, iar sezlongul Long Chair X2, care are doua locuri dispuse spate in spate, are 1800 L x 600 l x 450 h mm si o greutate de 5 kg, ceea ce le face usor de montat sau transportat.

Cele doua piese de mobilier eco sunt realizate din tuburi de carton reciclate lacuite, cu diametrul de 8 cm, si laterale din plop stratificat. Lemnul este slefuit si lacuit, finisat cu lac cu un grad de luciu de 20%, lac ce ofera protectie la zgariere si umiditate, prezentand un aspect placut si rezistenta in timp.

Cele doua piese de mobilier ale colectiei CardBoard X2 pot fi comandate de pe www.liniafurniture.ro.

 

 

Related posts

Conac in stil brancovenesc

Adina Meyers

Inspiraţie scandinavă pentru un apartament mic

Adina Meyers

Produse de amenajari interioare de care nu stiai pana acum!

Adina Meyers