Intr-o dimineata frumoasa de vara, cu temperaturi placute, intr-o gradina plina cu flori multicolore, luand micul dejun la o masa frumos decorata…

Cu acest scenariu s-a plecat la drum pentru a realiza o amenajare exterioara ideala pentru a lua micul-dejun. Un decor pe cat de usor de pus in practica, pe atat de apreciat, gratie imbinarii armonioase a elementelor componente. Prezenta decoratiunilor de inspiratie rustica din gradina (in coltul din dreapta se zareste o parte dintr-un suport de flori), dar si lejeritatea pe care o ofera o zi de vara, au condus la alegerea unor materiale naturale, precum bumbacul, si a accesoriilor in ton.

Atmosfera senina

Amenajarea se axeaza pe tonuri neutre, deoarece natura ofera „stropul” de culoare de care era nevoie, dar si pentru ca nuantele de crem si grej sunt extrem de linistitoare si ispititoare, astfel incat doresti sa petreci in acest loc nu doar dimineata, ci toata ziua. Indiferent de stilul de amenajare abordat, atunci cand vine vorba de arta aranjarii mesei, florile nu pot lipsi din cadru. Pentru un contrast placut, s-a ales un aranjament vesel si colorat.

Detalii pretioase

Imprimeurile sunt un punct de reper in amenajarea din imagini. Bulinele si carourile se inteleg de minune in acest decor romantic, de inspiratie rustica. Ele se regasesc, in mod discret, atat la nivelul accesoriilor (husele scaunelor, fata de masa, sal), cat si al veselei.

Placeri gastronomice

Niciun mic-dejun fara preparate frantuzesti. Croasantul cu unt, toast-ul cu gem de caise, fructele proaspete de sezon si un caffé latte reprezinta ingredientele perfecte pentru un inceput de zi in forta.

Accente personale

Micul-dejun este un moment de meditatie, cand gandurile senine ale diminetii pot nascoci idei si planuri marete. Asadar, ia cu tine jurnalul sau o revista inspirationala si bucura-te de o clipa de rasfat.  

Locatie: Hanul Berarilor, Bucuresti

Related posts

Ce cumpără românii de pe internet pe timp de pandemie

Adina Meyers

10 soluții ca sa integrezi ferestrele și ușile termopan în stilul de design interior

Adina Meyers

Piscina cu spa pentru spatii inguste

Adina Meyers