Image default
Amenajare gradina Amenajari Exterioare

Gradina interioara, sursa de relaxare

La un moment dat insa, constati ca nu mai ai loc de ele, si atunci, daca spatiul iti permite, le amenajezi un loc special, asa cum au facut proprietarii serei din imagini.

Acestia locuiesc la curte si toata vara se bucura de natura, flori si plante in propria gradina. Cand incepe insa sa se instaleze sezonul rece, ei trebuie sa mute ghivecele cu plante in casa, ceea ce nu este prea placut. Toate incaperile se umplu de ghivece, dar si de umezeala si mizerie de la frunzele care se usuca. Din aceste motive, gazdele noastre au luat decizia de a inchide terasa mare de la etaj si de a o transforma intr-un fel de sera pentru plante. A urmat amenajarea acesteia cu mobilier de sedere din impletitura de ratan si ghivece lucrate manual, de mesteri populari. In rest, florile si plantele de tot felul sunt stapanele locului.

Asezate pe pervaz, in suporturi special create sau pur si simplu pe pardoseala, ferigile, trandafirii japonezi, leandrii, sporul casei si bradutii sunt adevarate elemente de decor. In plus, spatiul poate fi folosit pentru relaxare.

Articole similare

Sisteme de incalzire exterioara – pentru o gradina vesnic verde

Simona Popa

Decoratiunile de gradina si rolul lor creativ in gradinile noastre

casamea.ro

Cum să obții grădina perfectă

casamea.ro

Lasă un comentariu

twenty − 14 =