La un moment dat insa, constati ca nu mai ai loc de ele, si atunci, daca spatiul iti permite, le amenajezi un loc special, asa cum au facut proprietarii serei din imagini.

Acestia locuiesc la curte si toata vara se bucura de natura, flori si plante in propria gradina. Cand incepe insa sa se instaleze sezonul rece, ei trebuie sa mute ghivecele cu plante in casa, ceea ce nu este prea placut. Toate incaperile se umplu de ghivece, dar si de umezeala si mizerie de la frunzele care se usuca. Din aceste motive, gazdele noastre au luat decizia de a inchide terasa mare de la etaj si de a o transforma intr-un fel de sera pentru plante. A urmat amenajarea acesteia cu mobilier de sedere din impletitura de ratan si ghivece lucrate manual, de mesteri populari. In rest, florile si plantele de tot felul sunt stapanele locului.

Asezate pe pervaz, in suporturi special create sau pur si simplu pe pardoseala, ferigile, trandafirii japonezi, leandrii, sporul casei si bradutii sunt adevarate elemente de decor. In plus, spatiul poate fi folosit pentru relaxare.

Related posts

Stil peisagist riguros cu elemente moderne

Adina Meyers

Tendinte piscine: design, apa, caldura si lumina intr-o simbioza perfecta

Adina Meyers

Gradini amenajate in spatii mici

Adina Meyers