LifeStyle

Materiale brute, forme care inspira – standul Laboratorul de Arhitectura @BIFE-SIM 2015

Laboratorul de arhitectura participa pentru a treia oara consecutiv la BIFE-SIM, targul international de mobilier care incepe sambata aceasta, 19 septembrie, la ROMEXPO. Asadar, toamna se numara… piesele sofisticate de mobilier, executate impecabil!

Metal, lemn, ciment si alte materiale brute sau naturale sunt combinate seducator sub diferite forme si dimensiuni si pot fi admirate in pavilionul C5, standul numarul 43. Designerii romani de la LINIA Furniture, Moir, Regal Decor, LTFB Studio – Alina-Maria Laies si Simplexio vor prezenta mese, scaune, lampi, dar si alte piese si accesorii de mobilier ce exprima un univers concret, propunand intoarcerea la simplitate.

Alaturi de piesele de mobilier vor fi expuse cele mai recente proiecte de amenajare si arhitectura realizate de echipele de arhitecti si designeri ale Laboratorul de Arhitectura si LINIA Furniture. De la apartamente de dimensiuni mici, la cladiri generoase, de la spatii publice cu diferite functiuni, la spatii private, fiecare proiect este ajustat celor mai recente tendinte, iar vizitatorii pot gasi solutii creative si o perspectiva inspirata pentru proiectele viitoare.

Conferinta BIFE-SIM 2015 cu tema “designul interior”, 19-20 septembrie.

Partener: Laboratorul de Arhitectura

BIFE-SIM nu este doar despre mobilier, ci si despre intelegerea designului si utilizarea acestuia in diferitele aspecte ale vietii. În acest an, conferinta organizata de reprezentantii targului va avea tema complexa a designului urban, care va fi abordata de vorbitori din diferite domenii: arhitectura, design, fotografie, cultura sau arta.

Cautand armonia arhitecturala si explorand creativitatea in aceste domenii, invitatii vorbitori vor arata provocarile si aspiratiile diferitelor proiecte, cu impact in comunitate, in care s-au implicat. Cristina Stroe, arh. Laboratorul de Arhitectura, va sustine in prima zi a conferintei o scurta prezentare despre unul dintre cele mai recente proiecte ale biroului de arhitectura in spatiul public: FUMETTO bistro & lounge. Serban Tiganas, Presedinte Ordinul Arhitectilor din Romania, Adrian Cancer, arh. Square One sau Steven Borncamp, Romania Green Building Council sunt doar cativa dintre cei care vor fi prezenti pe scena conferintei. Detalii despre conferinta, program, inregistrare si vorbitori pot fi gasite aici.

Related posts

Ora păsărilor

Adina Meyers

(P) CRIMA DIN STRADA LOURCINE vă aşteaptă la Atelier, în regia lui Felix Alexa!

Adina Meyers

Prăjitură cu mere şi nuci

Adina Meyers