Practic

Lumina pune in valoare subsolul

Atunci cand se construieste un subsol, unul din lucrurile importante pe care trebuie sa le luati in considerare este iluminatul. Iluminatul joaca un rol important, atunci cand vine vorba de decorarea unui spatiu. Va ofer cateva sfaturi privind iluminarea la subsol care va vor ajuta sa va decorati si sa transformati aceasta incapere intr-un spatiu atractiv si frumos. 

Cand vine vorba de designul iluminatului la subsol, primul lucru care se ia in considerare este lumina naturala si dupa cea artificiala. Nu exista niciun substitut pentru lumina naturala, asa ca utilizarea ferestrelor la subsol este cea mai indicata. Daca sursa de iluminare naturala este limitata sau nu este suficienta, apoi se ia in considerare adaugarea de ferestre suplimentare sau alte surse de lumina naturala. Cu toate acestea, pentru a conferi mai multa lumina subsolului dumneavoastra, adaugati si lumini artificiale.

Cand instalati lumini, intotdeauna se incepe mai intai cu iluminatul ambiental, apoi cu iluminatul de accent, care pune in evidenta detaliile din incapere, de exemplu o textura pictata pe perete si in cele din urma cu iluminatul sarcina. Acest lucru va va ajuta sa luati o hotarare buna si cat de necesar este modul şi, prin urmare echilibrul de iluminare general.                                                                                                                                   La selectarea corpurilor de iluminat sau a luminilor pentru subsol in general este recomandat sa optezi pentru doua tipuri de lumini LED si CFL pentru a economisi energie.

Selectati tipul corect de lumini pentru iluminatul la subsol şi echilibrati iluminatul natural cu cel artificial, pentru a crea un spatiu frumos si luminos la subsol!

 

Related posts

26 de idei geniale pentru modernizarea peretilor

Adina Meyers

Te interesează să construiești o casă sau să realizezi o amenajare interioară?

Adina Meyers

Aranjament floral în stil ikebana. Încearcă și tu!

Adina Meyers