LifeStyle

Luana Ibacka prezinta un nou Curs despre Arta si Magia Feminitatii la Palatul Noblesse

Din 10 octombrie Palatul Noblesse gazduieste un nou curs sustinut de Luana Ibacka dedicat femeilor care vor sa se dezvolte si sa-si cultive esenta feminina: Arta si Magia Feminitatii.

Experienta  de comunicator a Luanei Ibacka aduce in prim plan viziunea integrativa asupra corpului, mintii si sufletului si are legatura cu cei 25 de ani de mass media, ultimii 10 fiind strict legati – ca documentare si contributie, de un stil de viata bazat pe valori clasice, pe morala si adevar.

“Arta si Magia Feminitatii” se va concentra pe imaginea feminina – pe ce vrei sa transmiti, sa simta ceilalti, sa isi aduca aminte, sa isi imagineze despre tine. Toate ancorate intr-o atitudine de femeie increzatoare, puternica si stralucitoare!

Cursul se desfasoara in 4 lectii in care se lucreaza pentru dobandirea instrumentelor de eliberare din orice limite/blocaje, pentru intelegerea abilitatilor feminine in scopul unei vieti traite la un nivel inalt de sanatate si spiritualitate.

Incude exercitii , antrenamente si meditatie adresate urmatoarelor teme: Conexiune minte – corp – suflet (body awareness), Sexualitate – psihologia sexului, forme de relatii umane, Rezonanta in cuplu – cum facem ca dragostea sa dureze, Spiritualitatea magica feminina – creaza-ti povestea si ritualul secret.

In cadrul antrenamentelor fizice sunt vizate urmatoarele beneficii:

Aranjarea corecta a corpului avand ca ax coloana vertebrala

Regasirea echilibrului natural in miscare

Centrare si stabilitate atat exterioara cat si interioara

Coordonare in miscare, trezirea inteligentei corporale

La sfarsitul cursului  se inmaneaza o Mapa-ghid ce contine informatiile parcurse, sa nu le uiti, sa le exersezi si sa transformi experienta intr-o practica curenta pentru tot restul vietii.

Investeste in tine si in ritualul tau zilnic!… ceea ce ne duce la rezultate este CEEA CE FACEM IN MOD REPETAT!

Detalii curs:

Pret: Pretul unei sedinte este de 150 lei (2 ore)

Modalitati de plata: cash sau prin transfer bancar

Se poate achita integral de la inceput (10% reducere) sau individual pentru fiecare sedinta.

Perioada: Cursul are 4 sedinte si se va desfasura o data pe saptamana, lunea de la ora 19.00, incepand data de 10 octombrie 2016.

Locuri disponibile: 40

Locatie: Palatul Noblesse, str. Sfintilor nr. 7, Bucuresti

Inscrierile se fac la cultural@palatulnoblesse.ro sau la 0725.942.085.

Noblesse Academy are drept motto “Via Valores” – calea catre valori.

Sistem de referinta in deciziile noastre si ghid in viata, scara de valori reprezinta esenta fiintei noastre, un calauzitor al actiunilor omului si calea catre fericire si implinire.

Noblesse Academy ofera cursuri si workshop-uri de dezvoltare personala pentru un lifestyle valoros, cu specialisti de top din diferitele domenii ale vietii: design interior, arta, dans, teatru, muzica, frumusete, nutritie, psihologie si spiritualitate, in cadrul unic al Palatului Noblesse.

Related posts

Daikin România: afaceri în creștere și consolidarea poziției de lider al pieței HVAC, în anul financiar recent încheiat

Adina Meyers

Ultima lucrare din familia lui Samuel Mutzner de vanzare in licitatie publica la Goldart

Adina Meyers

Cada de baie Georgia de la Roca

Adina Meyers