Folosind toate ingredientele necesare unui interior de acest fel, Masha Verhoogt si Tania Cararus, au realizat de minune acest lucru chiar pe un balcon. Sa vedem cum!

Casa de vacanta din Breaza amenajata de cele doua designere de interior se bucura de un peisajul superb. Terenul pe care este construita nefiind foarte mare si in panta s-au gandit ca se poate profita de vederea panoramica de pe un balcon, care, chiar daca are dimensiuni mici (5 mp),  se poate folosi pentru relaxare la o cafea, rasfoind o revista…

Pardoseala este o dusumea din lemn de teck , astfel incat sa ofere senzatia calda necesara unui lounge. Fierul forjat antichizat, vasele ceramice pentru flori, culorile pastelate ale materialelor textile precum si folosirea inspirata a elementelor de pasmanterie (specifice de obicei numai pentru interior) imprima atat un aer meridional  si romantic in concordanta cu soarele, care imbraca in lumina balconul in cea mai mare parte a zilei, cat si unul de relaxare. In mod cert stilul lounge este conferit in primul rand de mobilierul jos (din fibra lemnoasa de bananier, de la IKEA) precum si de multe perne si pernute. Daca mai adaugam si cateva obiecte de lifestyle – o poseta, un cos pentru reviste si tavitele ceramice), alaturi de plante si flori putem concluziona ca avem de-a face cu un adevarat rai.

 

Related posts

Peisaj montan în mijlocul oraşului

Adina Meyers

Grădină modernă, aerisită şi utilă

Adina Meyers

Cum sa amenajezi o baie ca la spa chiar la tine acasa

Adina Meyers