LifeStyle

Look de Hollywood cu Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine

Pentru aceasta primavara, stilistii marilor case de moda propun un look structurat, cu bucle in culori stralucitoare, inspirate de glamourul actritelor Hollywoodiene. Coafurile messy, de tipul #IwokeUpLikeThis, la moda anul trecut, sunt acum old news. Pentru a fi in voga, femeile au la dispozitie peria rotativa Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine, accesoriul must have care usuca si coafeaza in acelasi timp.

Rotatie automata pentru o stilizare fara efort

Datorita rotatiei automate, suvita de par se infasoara in jurul periei printr-o miscare lina, fiind uscata si stilizata in acelasi timp, pentru un rezultat profesional. Peria poate fi rotita in doua sensuri, respectiv la stanga sau la dreapta, astfel incat se pot crea coafuri moderne in stiluri diferite.

Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine are doua tipuri de perii, cu diametru de 30 mm si 50 mm, pentru eficienta maxima indiferent de lungimea parului. Cu ajutorul celor doua perii se obtin bucle de diferite dimensiuni, lejere sau bine definite.

Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine este micul secret al femeilor cochete, despre care colegele de birou cred ca isi incep diminetile la coafor. Peria rotativa ofera multiple variante de coafare rapida, de la varfuri intoarse la bucle elegante, rezultatul fiind o coafura demna de invidiat, realizata in timp scurt si in confortul casei”, spune Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB Romania.

Generator de ioni pentru un par stralucitor si matasos

Brush Activ’ Volume & Shine confera parului volum si stralucire datorita celor doi generatori de ioni care impiedica electrizarea si efectul de par rebel, in timp ce invelisul ceramic mareste efectul de ionizare pentru un par mai stralucitor.

Peria are doua setari de temperatura, plus o setare de aer rece pentru a fixa coafura la sfarsitul sesiunii de uscare a parului.

 

Related posts

Indemnul Bosch: de 8 Martie, uita de spalatul vaselor

Adina Meyers

Peste 4 000 de vizitatori la Domus Expo Imobiliare, primul targ imobiliar al anului

Adina Meyers

Colectia de Craciun Floria.ro: aranjamente cu aroma de portocala, brazi in ghiveci si serviciu de replantare

Adina Meyers