Cei care iubesc culorile puternice si indraznesc sa incerce o schema de culori glamour, pot aborda movul. Mai ales ca este culoarea anului. Este o culoare cu o intensitate emotionala mare, care ajuta la crearea unor decoruri originale.

Fiind considerata o culoare indrazneata si agresiva, movul este utilizat des in salile cu jocuri de noroc. Modalitatile de a decora camera de zi cu mov sunt numeroase: de la o utilizare intensa, pentru a schimba radical atmosfera, si pana la o folosire discreta, pentru a introduce cateva accente de culoare.

Cea mai curajoasa idee de a decora cu mov este zugravirea peretilor in tonuri mai inchise sau mai deschise de mov. Daca incaperea este bine iluminata, movul va oferi personalitate peretilor.

Daca vrei sa folosesti aceasta culoare cu moderatie, cea mai buna solutie este sa alegi o canapea mov, mai ales daca are o forma extravaganta si vrei sa o transformi in punctul de atractie al incaperii.

In cazul in care ai ales un corp de mobilier mov (cum ar fi canapeaua), poti continua amenajarea cu nuante derivate din mov, mai ales daca fundalul este alb. De exemplu, poti alege un covor si perdele lila, pentru a obtine o amenajare vibranta.

Accentele de mov pot fi introduse si prin alte accesorii, cum ar fi: un scaun, un otoman, o masuta, un corp de mobilier cu rafturi, un tablou, cateva vaze supradimensionate. Aceste obiecte vor crea un ambient frumos, original si cu multa personalitate.

Sursa foto: http://www.pinterest.com

Related posts

Casă din cărămidă cu interior elegant și intim

Adina Meyers

Bauturi racoritoare carbonate facute in propria bucatarie

Adina Meyers

Casă românească în stil victorian

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe