LifeStyle

LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster pentru buze voluptoase, irezistibile!

În luna iubirii, vorbim mult despre dragoste, afecțiune, sărutul perfect, iar atenția noastră se îndreaptă adesea și spre îngrijirea buzelor. Cum poți obține buze mai pline și mai hidratate, cu un aspect fermecător, fără să apelezi la tratamente de augmentare? Foarte simplu –  încearcă LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster!

Așa cum alegem crema potrivită tipului de ten, pentru a ne îmbunătăți textura și aspectul pielii, acest balsam special trebuie să facă parte din rutina de îngrijire zilnică, pentru a obține doza de acid hialuronic necesară pentru buze voluptoase și pline de senzualitate!

 

LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster pentru buze pline și apetisante!

Gama LIPS UP, cu o formulă menită să redefinească conturul și să ofere buzelor un plus de volum, este dezvoltat pe bază de acid hialuronic reticulat și lipide nutritive – două componente cheie în îngrijirea profundă a pielii. Imediat după aplicare, buzele tale vor fi mai pline, mai hidratate, moi și delicate, numai bune de sărutat. Efectul LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster durează până la 3 ore, dar reaplicarea garantează un volum care durează.

 

De ce au nevoie buzele tale?

Acidul hialuronic este un carbohidrat ce se găsește în mod natural în organismul nostru, în special în țesutul conjunctiv, cartilaje și piele, acesta devenind unul dintre cele mai folosite ingrediente în industria cosmetică, datorită proprietăților sale ce se reflectă într-o profundă hidratare tisulară și stimularea producției naturale de colagen. Practic, acidul hialuronic reține apa în țesuturi, menținându-le hidratate, umplând golurile și oferind pielii fermitate și un aspect neted.

Cu o formulă testată dermatologic și atent creată de specialiști, LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster este un combo perfect de substanțe ce oferă rezultate imediate, conferind buzelor tale conturul și plusul de volum la care visezi.

Cunoscutele injecții pe bază de acid hialuronic sunt realizate din substanțe similare celor care se găsesc în mod natural în corpul uman. Acestea penetrează direct pielea, cu un impact vizibil asupra formei buzelor. Folosind tot acid hialuronic, dar fără o intervenție intruzivă, LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster îți oferă avantajul de a avea buze mai voluminoase, netede și moi, dar cu aspect natural.

 

Culoare naturală, textură delicată

LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster are o textură delicată și este disponibil în două nuanțe – Rosé și Marsala – care accentuează culoarea naturală a buzelor și conferă strălucire. În plus, formula are în compoziție mentol pentru un efect de răcorire.

Pentru un efect rapid de buze mai pline și mai hidratate, folosește LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster!

Mai multe informații pe www.lipsup.ro. Gama LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster este disponibilă în farmacii.

Related posts

Fii bun, alege un brad crescut in ghiveci!

Adina Meyers

Testeaza excelenta in fiecare zi cu Tefal

Adina Meyers

Orașul european în care este interzisă închirierea de locuințe prin Airbnb

Adina Meyers