LifeStyle

Liderul mondial in motoferastraie a lansat in Romania un model special pentru ingrijirea copacilor

STIHL lanseaza pe piata din Romania un nou tip de motoferastrau destinat ingrijirii copacilor. MS 193 T este mic, compact si are doar 3,3 kg, fiind cel mai usor motoferastrau pe benzina din gama STIHL si poate chiar de pe piata in acest moment.

MS 193 T a fost conceput special pentru ingrijirea copacilor, fiind destinat atat utilizatorilor casnici, cat si de profesionistilor care intretin spatii verzi. Sina are doar 30 de cm, dimensiunea ideala atunci cand vine vorba de taiat crengi mai subtiri sau mai groase. MS 193 T a fost dotat de catre inginerii de la STIHL cu un motor cu tehnlogie 2-MIX, cu evacuare imbunatatita cu pana la 50%. Tehnologia 2-MIX este prezenta pe toate motoferastraiele STIHL, cu motoare in doi timpi, in timp ce pentru motoarele in patru timpi a fost dezvoltata tehnologia 4-MIX. Fata de un motor standard un 2-MIX sau 4-MIX consuma cu pana la 20% mai putin. Un motor cu 2-MIX este cu adevarat ecologic pentru ca si emisiile de noxe care sunt reduse cu pana la 70%. Noul MS 193 T dezvolta 1,8 CP cu o capacitate a motorului de 30,1 cm³.

STIHL are pe piata nu mai putin de 24 de modele de motoferastraie pe benzina pentru toate nivelurile de complexitate in ceea ce priveste aplicatiile. De anul trecut, STIHL a pus pe piata inclusiv un motoferastrau pentru salvare destinat interventiilor de tip “SMURD” – MS 461-R. Cel mai puternic motoferastrau  STIHL este MS 880, are 121,6 cm³ si nu mai putin de 8,7 CP. MS 880 este destinat doar profesionistilor bine antrenati, acesta cantarind fara combustibil aproape 10 kg. Pe langa tehnologia si inovatiile implementate pe fiecare model de motoferastrau, STIHL investeste sume uriase un testarea produselor. Unul dintre cele mai extreme teste la care este supus un motoferastrau este cel din camera climatica. Pentru o functionare perfecta in conditii vitrege, utilajele sunt testate la temperaturi extreme de la -30° Celsius la + 40° C.

Pe langa motoferastraiele cu benzina, STIHL a dezvoltat gama electrica cu cinci modele si un utilaj cu acumulator care se gaseste si la dealerii din Romania, sub denumirea tehnica de MSA.     

 

 

Related posts

Retrospectiva Andy Warhol: Sleep / Empire / Kiss

Adina Meyers

Rasfata-te in bucatarie cu ActiFry Family de la Tefal

Adina Meyers

Lentilele de contact – Soluția ideală pentru pasionații sporturilor de iarnă

Adina Meyers