LifeStyle

5togo deschide AXA București – Pitești – Craiova – Timișoara

“5 to go” a deschis in data de  29 noiembrie 2016, prima cafenea în orașul Pitești. Cu un design atractiv și aceeași cafea proaspătă, noua locație vă așteaptă pe Strada Vasile Milea, Nr.2, în zona pietonală.

Primul coffee shop 5 to go din Pitești este francizat chiar de către unul dintre cei doi Franchise Manageri ai Grupului 5togo, Bianca Păuna,  aflându-se de această dată în poziția de owner al cafenelei.

O dată cu colaborare cu Radu Savopol și Lucian Bădilă, fondatorii brand-ului, a apărut și pasiunea Biancăi pentru cafea și dorința de a avea propria cafenea 5togo, inspirată fiind de succesul celorlalte peste 30 de locații pe care le coordoneaza, supervizeaza si trainuieste in calitate de Manager de Franciză.

”În momentul în care am început colaborarea cu 5togo, nu m-am gândit că voi ajunge în postura de francizor. Ce-i drept nici nu știam atât de multe lucruri despre cafea și nici despre modelul business-ului aflat, în momentul inițial al colaborării noastre, într-un punct mult mai mic. Am început să lucrez ca și manager de franciză în momentul în care lanțul număra doar 5 locații iar modelul de business era unul aflat la început. Am crescut o dată cu afacerea și am acumulat multe informații frumoase și fructuoase ce m-au încurajat să fac acest pas, văzând cu ochii mei că este un business stabil, de succes și cu planuri mari de viitor; aș putea spune chiar inovative” Bianca Păuna.

Ideea de a deschide AXA către zona de Sud – Vest a țării era una clară de la început pentru fondatorii brand-ului și a fost inclusă în planul de dezvoltare al Grupului 5togo încă de la începutul anului 2016, dorind ca această zonă a țării sa fie acoperiă până la începutul anului 2017.

“Următoarele lansări în cadrul grupului sunt programate pentru începutul lunii decembrie și începutul anului viitor. Prima cafenea din Craiova și o a doua cafenea în zona Kogalniceanu a Capitalei – având același francizor precum prima, cea din Str. Johann Gutenberg 16 – se vor deschide simultan pe data de 5 decembrie ac., iar la începutul anului viitor, va avea loc lansarea primei cafenele în Timișoara.” Radu Savopol Co-Fondator 5togo

Conceptul 5 to go mizează pe calitate la un preț corect și pe rapiditate, promovând ideea comercializării oricărui produs din meniu cu 5 lei.  Meniul ce conține 40 de produse, de la cafea până la croissante sau macaroons, acoperă intreg segmentul de clienți, începând cu cei de 14 ani si pana spre 60 de ani.

Aceste atribute estențiale ale conceptului 5togo au reușit să aducă, la sfârșitul acestui an, mai multe premii importante pentru industria de HoReCa și în domeniul comunicarii de brand : premiul “Best New Entry” oferit de FORBES Romanina în cadrul galei 100 Coool Brands, premiul publicului pentru cea mai îndrăgită cafenea în cadrul “Galei Food&Bar Magazine 2016” și un loc în cadrul anuarului “TOP 100 Cool Brands” publicat de către FORBES Românina. 

Cât despre noua dimensiune a business-ului, Radu Savopol, Co-Fondator 5togo declară : “Probabil observați că avem o ușoară schimbare a perspectivei asupra businessului. Vorbim acum despre Grupul 5togo.

Această schimbare se datorează unor noi concepte, derivate din conceptul de cafenea to go care deja ne-a propulsat în rândul celor mai iubite și de succes brand-uri românești contemporane.

Noile concepte sunt deja lansate în cadrul organizație, urmând ca în viitorul apropiat sa le facem cunoscute publicului larg.” Radu Savopol Co-Fondator 5togo

Prima cafenea 5togo din Pitești se află pe Strada Vasile Milea, Nr.2, și își așteaptă clienții  într-o atmosferă primitoare și relaxată între orele orele 7:00 și 18:00, de luni până vineri și de la 9:00 până la 18:00 sâmbătă și duminică

Related posts

Workshopuri creative in cadrul Atelier Irina Neacsu

Adina Meyers

Copiii și părinții aleargă împreună la a X-a ediție a Campionilor sănătății

Adina Meyers

Kuma – un adevarat specialist in industria lavoarelor si a mobilierului de baie si bucatarie

Adina Meyers