LifeStyle

Leather by Gavia Concept

Gavia Concept, studio de design interior, lanseaza in premiera o colectie de covoare unicat, realizate din piele naturala, Leather by Gavia Concept.

"Trecem de la o eră cantitativă la o eră calitativă. Oamenii şi-au satisfăcut deja nevoile de bază și acum vor să aibă o mai bună calitate a vieții. Din acest punct de vedere, design-ul de interior devine fundamental. Mai mult decat atat, ne petrecem 90% din timp in interioare si de aceea influenta acestuia asupra calitatii vietii este majora." , ne marturiseste Diana Popescu, designer de interior la Gavia Concept.

Plecand de la motto-ul companiei "Thoughts become things"(Mike Dooley) si din dorinta de a face parte din vietile oamenilor nu numai prin proiectarea spatiilor interioare, a luat nastere si primul proiect de design de produs, venit ca o completare a designului de interior.

Proiectul Leather by Gavia Concept consta in realizarea unor covoare din piele si blana naturale, cu posibilitatea alegerii de catre client a culorilor, texturilor, formelor si dimensiunilor. Una din ideile care stau la baza conceptului este aceea de a oferi ocazia clientilor de a fi interactivi in procesul de creatie. In acest fel acestia isi manifesta igeniozitatea si creativitatea.

Bucatile de piele sunt alese cu grija si imbinate cu pasiune, rezultand diverse modele geometrice sau florale. Pielea este apoi taiata si prelucrata handmade de catre personal cu experienta in prelucrarea de piele naturala.

"Fiecare covor este unic iar autenticitatea si originalitatea lui isi vor face simtita prezenta indiferent de spatiul in care este expus. Iar pentru cei care decid sa isi aduca aportul in crearea covorului lor, valoarea emotionala a acestuia va creste o data cu satisfactia de a fi unul dintre noi, de a fi designerul propriului covor.", declara Alina Szabo, designer de interior la Gavia Concept.

Colectia de covoare Leather by Gavia Concept poate fi accesata in sectiunea de SHOP de pe www.gaviaconcept.com.

 

Contact

Gavia Concept S.R.L.

website: www.gaviaconcept.com

e-mail: hello@gaviaconcept.com

www.facebook.com/GaviaConcept

 

Diana Popescu

Co-founder; Interior Designer

e-mail: diana@gaviaconcept.com

tel: 0741 018 897

 

Alina Szabo

Co-founder; Interior Designer

e-mail: alina@gaviaconcept.com

tel: 0765 431 481

 

Anamaria Capatineanu

Co-founder; Interior Designer

e-mail: anamaria@gaviaconcept.com

tel: 0724 966 025

 

Related posts

Obiceiuri alimentare in Postul Pastelui

Adina Meyers

6 plante care împrospătează aerul şi elimină compuşii toxici din locuinţa ta

Adina Meyers

Biblioteca Metropolitană Bucureşti se redeschide începând de luni

Adina Meyers