LifeStyle

Lansarea ghidului de nutritie “Nu hrani cancerul!”

Cartea este un ghid pentru o alimentatie corecta si echilibrata, cu rol de prevenire a bolilor grave, dar si de recuperare a celor aflati in convalescenta in urma unor suferinte cronice. In prima parte, volumul Nu hrani cancerul! identifica alimentele daunatoare si ofera alternative sanatoase, care sa fortifice organismul. Ultima parte constituie o colectie de retete usor de preparat in orice casa.

Cartea este disponibila in librarii si poate fi comandata si la numarul de telefon 021.352.41.31 (intre orele 10 – 18) sau direct de pe website-ul www.clinicanera.ro. Fondurile colectate din vânzarea acesteia vor fi donate integral constructiei Clinicii Nera, primul Centru de Recuperare Oncologica din România. Clinica va oferi ingrijire post-tratament bolnavilor de cancer in stadii incipiente, putând salva, in fiecare an, peste 1.000 de vieti.

Related posts

Ceai sau cafea fierbinte? Uite cum trebuiesc preparate

Adina Meyers

O idee desteapta

Adina Meyers

O veste bună pentru toți pasionații de gătit! Produsele ILVE Italia sunt acum disponibile și în România, în magazinul TechStore.Ro!

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe