LifeStyle

La Gymboland a început vacanţa mare!

Dacă pe cei mici îi asteaptă o vară lungă, la care au visat tot anul, părinţii lucrează la lista de activităţi menite să distreze prichindeii şi să le ofere şi lor momente de răgaz. Printre vacanţele la mare, săptămânile la bunici şi taberele petrecute cu colegii, Gymboland oferă soluţii la îndemână pentru zilele în care părinţii nu au timp să evadeze din oraş. Aşadar, în timp ce părinţii rezolvă lista de cumpărături sau pun la punct itinerariul de vacanţă, savurând o îngheţată sau un frappe, cei mici se bucură din plin de activităţi educative şi distractive în deplină siguranţă.

Indiferent de locaţia Gymboland aleasă sau de ziua săptămânii în magicul tărâm de poveste sună clopoţelul de vacanţă. Pogonici se asigură că distracţia este garantată în cadrul workshop-urilor despre omiduţe, căluţi de mare, sistemul solar, rachete, origami, desene cu nisip colorat, amintiri de vară, poveşti în culori sau petreceri cu karaoke. Cei mici se vor distra descoperind secretele mărilor, confecţionând cadouri pentru familie sau luând parte la atelierele de bijuterii. În timp ce părinţii câştigă puţin timp pentru ei, cei mici au acces la ultima tehnologie de entertainment educaţional, învaţă să se joace în echipă şi îşi descoperă noi pasiuni.

Într-un loc în care părinţii redescoperă copilăria, iar filele jurnalelor de vacanţă ale celor mici cuprind numai zâmbete şi voie bună, inovaţia şi siguranţa micuţilor sunt elementele cheie ale politicii Gymboland. Părinţii sunt liniştiţi atunci când copiii sunt fericiţi, iar de la Gymboland, cei mai mici membri ai familiei pleacă întotdeauna cu noi deprinderi şi informaţii, dar şi cu amintirea unei distracţii pe cinste.

Spaţiile de joacă Gymboland din Bucureşti şi din ţară oferă posibilităţi nelimitate de divertisment pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 12 ani, iar părinţilor, mai mult timp pentru ei şi liniştea că cei mici sunt înconjuraţi de o echipă de profesionişti.

Related posts

Casute din lemn cu gradina, pentru batranii dintr-o comuna brasoveana

Adina Meyers

Seat Away, scaunul pe care-l iei cu tine

Adina Meyers

Green Future te astepta cu drag la BIFE-SIM 2015

Adina Meyers