Amenajari case Amenajari Interioare

La 24 km de Bucureşti: reşedinţă pentru o familie cu doi copii

Un cuplu cu două fete a luat decizia de a renunţa la locuinţa din Bucureşti pentru a trăi într-o casă pe pământ, în satul Gulia.

Acesta se află la 24 kilometri distanţă de Bucureşti şi are acces facil spre Capitală. Având în vedere că această zonă era în plină dezvoltare imobiliară datorită faptului că se află aproape de Bucureşti, proprietarilor nu le-a fost greu să găsească oferte de case nou construite. Le-a plăcut un mic complex de vile tip duplex, amplasat în vecinătatea pădurii, care păstrează totuşi intimitatea şi farmecul vieţii la ţară.

În 2014 au achiziţionat imobilul la roşu, iar apoi, cu ajutorul specialiştilor în amenajări interioare de la Designerul Tău, au realizat instalaţiile şi lucrările de finisaj.

Construită din cărămidă, pe structură de grinzi şi stâlpi de beton, locuinţa are două niveluri (P + 1) şi o suprafaţă utilă de aproximativ 200 de metri pătraţi. Deoarece compartimentarea interioară, foarte bine gândită, se număra printre atuurile construcţiei, proprietarii, sfătuiţi şi de designeri, nu au adus niciun fel de modificări spaţiilor interioare.

Parterul este configurat astfel: bucătărie deschisă (dar separată de living prin amplasarea în zona opusă acestuia şi despărţită de casa scării), living, dormitor pentru oaspeţi şi baie. Etajul are două dormitoare, un birou destinat copiilor şi două băi, dintre care una privată, ce deserveşte dormitorul matrimonial.

Atuurile casei

Proprietarii au ales această casă datorită faptului că se află în afara Bucureştiului. Liniştea, aerul curat, vecinătatea pădurii şi traiul mai simplu au fost criteriile după care s-au ghidat atunci când au renunţat la viaţa agitată din inima oraşului.

Alte detalii

Amplasare: sat Gulia, comuna Tărtăşeşti

Tipul locuinţei: vilă

Niveluri: 2 (P + 1)

Număr camere: 5

Suprafaţă locuinţă: 200 mp

Suprafaţă teren: 1.000 mp

Anul construirii: 2015

Pentru mai multe imagini cu exteriorul acestei case accesează galeria foto.

Material realizat cu sprijinul echipei Designerul Tău, tel.: 0725.639.650, contact@designerul-tau.ro, www.designerul-tau.ro

Text: Oana Voicu / Foto: Antonio Cioarek

Related posts

Cele mai bune culori de vopsea pentru fiecare camera, conform stiintei

Adina Meyers

Canapeaua psihologului: comoditate si vizual de impact

Adina Meyers

OMNIRES: un brand pentru băi cu personalitate

Adina Meyers