LifeStyle

Knauf Insulation introduce tehnologia inovatoare ECOSE® in vata minerala bazaltica

Knauf Insulation introduce tehnologia ECOSE® in productia vatei minerale bazaltice si relanseaza gama de produse din vata minerala bazaltica de densitate mica sub denumirea NaturBoard.

ECOSE® Technology este o tehnologie cu liant fara formaldehida adaugata, folosind in principal derivate din materii usor regenerabile care inlocuiesc produsele chimice pe baza de petrol folosite pe scara larga pentru alte tipuri de produse.

Noua tehnologie aduce o schimbare semnificativa in industria vatei minerale si reprezinta o inovatie unica pe piata din Romania.

Prin convertirea bio-materialului intr-un polimer inert in cadrul procesului, este utilizata tehnologia ECOSE® pentru crearea unui liant solid, remarcabil care leaga fibrele de vata minerala. Aceasta descoperire stiintifica poate elimina utilizarea formaldehidei si fenolului ca materii prime in obtinerea liantului traditional folosit in diverse industrii, inclusiv in industria vatei minerale.

Vata minerala Knauf Insulation cu ECOSE® Technology poate fi recunoscuta usor, avand o culoare maro obtinuta natural in procesul de productie, fara adaos de coloranti artificiali sau vopsea.

Totodata vata minerala cu ECOSE® este mai usor de manipulat si are un miros neutru. Liantul pe baza de materii biologice face ca produsele sa fie mai fine, mai usor de taiat si de montat.

Astfel gama de produse din vata minerala bazaltica de densitate mica se relanseaza sub denumirea NaturBoard si are in componenta:

– NaturBoard FIT placa din vata minerala bazaltica cu tehnologie ECOSE® pentru acoperisuri inclinate;

– NaturBoard FIT PLUS placa din vata minerala bazaltica cu tehnologie ECOSE® pentru acoperisuri inclinate si pereti de compartimentare;

– NaturBoard TF placa din vata minerala bazaltica cu tehnologie ECOSE® in special pentru pereti de compartimentare;

– NaturBoard VENTINaturBoard VENTACUSTO si NaturBoard VENTI PLUS placi din vata minerala bazaltica cu tehnologie ECOSE® pentru fatade ventilate;

– NaturBoard POD PLUS si NaturBoard POD EXTRA placi din vata minerala bazaltica cu tehnologie ECOSE® pentru pardoseli.

Mai multe detalii gasiti pe www.knaufinsulation.ro.
 

Related posts

Începe MODEXPO I – evenimentul modei și al industriei textile

Adina Meyers

Concertele artistului David Garrett din iunie se amana pentru septembrie

Adina Meyers

Electrocasnice ecologice de la Panasonic

Adina Meyers