LifeStyle

JAZZ Night la Flying Pig în fiecare vineri

JAZZ Setter, un nou concept de eveniment a luat nașter săptămâna trecută și urmează a avea loc în fiecare vineri la Flying Pig, în Nordul capitalei.

Este vorba despre o cină urban-chic cu influențe iberice și internaționale, acompaniată de un concert rafinat de jazz și mult bun gust…atât în preparate cât și în amenajare sau în…oaspeții locației.

Evenimentul începe în jur de ora 21:00, debutează cu un cocktail, mai apoi cină și în jur de ora 22:00 Sorina Rotaru vă acompaniază în seara de jazz propusă de Flying Pig.

Flying Pig este un restaurant gourmet auto-intitulat fine-swine cantina, ce a luat naștere în urmă cu aproximativ 2 ani și a avut parte de o extindere ce s-a finalizat în luna octombrie. Meniul locației este unul specializat în prepararea cărnii de porc iberic în diverse forme, de la clasicul stake la pulled pork, jamon sau porchetta, însă, meniul a fost diversificat de curând cu preparate world cusine de influență asiatică. Acum puteți găsi în meniu și salată de soft shell crab, creveți în sos pili pili, somon cu risotto sau supă ramen de pui.

 

Evenimentul JAZZ Setter își dorește să ofere un moment de relaxare la finalul fiecărei  săptămâni, în ziua de vineri, moment în care începe weekendul ce trebuie petrecut alături de prieteni și familie.

 

Pentru rezervări nu eziați să vizitați pagina de Instagram sau Facebook a restaurantului sau să sunați la numărul de telefon 0372 337 733.

Related posts

Vacanţă în siguranță pe litoral românesc: cazare de la 250 de euro/noapte. Ce măsuri anti-COVID au luat hotelierii

Adina Meyers

Rowenta sustine concursul Elite Model Look Romania 2015

Adina Meyers

Testeaza retetele bucovinene ale lunii februarie!

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe