Amenajari Exterioare

Jardiniere inedite care adauga stil spatiului exterior

Oricat de frumoase ar fi materialele pe care le-ai ales pentru constructia casei si a curtii, o amenajare exterioara poate fi terna si lipsita de viata in lipsa zonelor cu flori si plante ornamentale. Poti obtine o jardiniera originala din diferite materiale de constructii din beton vibropresat, reintrepretand creativ utilizarea lor primara.

Esti liber sa creezi: tu alegi forma, dimensiunile si culoarea, astfel incat sa puna in evidenta arhitectura casei si si sa integreze armonios pavelele, treptele, gardul si alte elemente ale curtii.

Seductia care te intampina

Impresioneaza-ti musafirii inca de la intrare cu forme si texturi elegante si impunatoare. Creeaza din blocheti zone curbe sau liniare, pline de vegetatie, care dau senzatia de lux si prospetime.

ESTOMPEAZA UNGHIURILE

Atenueaza unghiurile formelor dreptunghiulare din curte sau terasa cu ajutorul zonelor verzi. De exemplu, planteaza flori, arbusti ornamentali sau iarba in jardiniere obtinute din blocuri de zid de diverse culori.

DECOREAZA ZIDURILE DELIMITANTE

Zidurile delimitante, care au rolul de a structura si armoniza diferentele de nivel, sunt adesea lipsite de frumusete si au strict rol de consolidare. Este usor sa le transformi in puncte de atractie cu ajutorul arubustilor decorativi si al florilor plantate pe mai multe nivele.

CREEAZA ZIDURI DECORATIVE

Cine spune ca un zid este, in mod obligatoriu, o constructie rigida si lipsita de originalitate? Iata ce usor este sa obtii un zid care se transforma rapid in element romantic de decor, cu ajutorul lumanarilor.

TRANSFORMA TREPTELE IN ELEMENTE DE STIL

Treptele pot avea forme, culori si texture diferite. Fii original si confera-le eleganta, transformandu-le in puncte de atractie.

CREEAZA SPATII DE IMPACT VIZUAL

Structureaza un spatiu generos, de mari dimensiuni, cu ajutorul jardinierelor din pavele! Beneficiile sunt multiple: sunt la fel de rezistente ca pavelele, au aceeasi textura si gama coloristica si sunt un element original de decor. Poti opta pentru kiturile complete de jardiniere de la Elis Pavaje, care contin atat pavelele, cat si adezivul necesar montarii, in diverse forme si dimensiuni.

Toate aceste produse – pavele, blocheti, blocuri de zid, palisade, jardiniere – se regasesc in portofoliul Elis Pavaje. Pentru inspiratie si mai multe modele de amenajari, intra pe www.elis.ro.

 

 

Related posts

Plantarea pomişorilor, o activitate benefică sănătății

Adina Meyers

Gradina – sursa de energie interioara

Adina Meyers

Care sunt accesoriile care nu ar trebui sa iti lipseasca de pe birou

Adina Meyers