Amenajare living Practic

Îți place să organizezi petreceri la tine acasă?

Dacă ești genul de persoană căreia îi place foarte mult să socializeze, atunci cel mai probabil îți dorești să ai o casă care să îți pună la dispoziție un spațiu numai bun pentru distracții. În cazul în care dimensiunile locuinței tale nu sunt o problemă atât de mare, atunci îți va fi ușor să îl amenajezi. Ce faci însă atunci când stai la bloc și spațiul pus la dispoziție de apartament este unul limitat?

Faptul că ai un apartament mic nu ar trebui să te limiteze foarte mult pe partea de opțiuni pe care tu le ai la dispoziție în amenajarea unui spațiu care să fie perfect pentru a petrece timpul liber alături de prietenii tăi sau ceilalți membri ai familiei tale. Trebuie doar să ai puțină imaginație, iar restul va veni de la sine.

Încăperea pe care tu o vei amenaja este, evident, sufrageria. Asta pentru că aceasta este cea mai spațioasă din întreaga locuință și ne oferă o libertate mult mai mare de mișcare. În plus, vorbim de o zonă neutră, în care își petrece timpul întreaga familie.

Primul pas pe care tu trebuie să îl faci atunci când vrei să începi amenajarea unui spațiu potrivit pentru distracții este să te gândești cum vei delimita zonele. Da, o să ai mai multe zone, în funcție de activitățile pe care le veți desfășura.

Zona de socializare va reprezenta și elementul central al sufrageriei. Aici o să ai în vedere prezența unor fotolii și a unei canapele care să fie astfel amplasate încât să favorizeze discuțiile (așadar, orientate unele către altele).

O altă zonă va fi dedicată minibarului. Nu îți va fi foarte greu să integrezi o zonă pentru băuturi care să cuprindă inclusiv un mini frigider pentru a ține anumite băuturi la rece. Gasești foarte multe alternative pentru a amenaja un minibar, chiar și pentru unul portabil.

Mai poți de asemenea să amplasezi în sufragerie și un televizor mare, alături de un sistem home cinema performant. În acest fel o să aveți mereu muzica la o calitate înaltă pe fundal și o să vă puteți uita în cele mai bune condiții la filme și seriale. Investiția nu ar trebui să fie una exagerat de mare, mai ales ca în cazul televizoarelor prețurile au devenit mult mai accesibile decât în trecut.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

“Hygge”, sau cum sa te relaxezi complet in propria-ti casa

Adina Meyers

Promoție de toamnă: 25% REDUCERE la orice mobilier din gama Formmat

Adina Meyers

Trucuri pentru a avea mereu ordine în hol

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe