Amenajari Interioare

Intimitate si delicatete intr-o rezidenta de lux

Text: Genoveva Hossu

Rezidentele luxury, dar primitoare si pline de naturalete, au un farmec aparte si acel “ceva” care te lasa fara cuvinte. Induc o atmosfera atemporala, lipsita de griji si e uimitor cum reusesc sa genereze stari dintre cele mai placute, conectandu-te cu natura, dar intr-un mod cu totul special: mai exact, echilibrand stilul de viata luxuriant cu finetea si delicatetea lucrurilor simple.

Cu ajutorul unui mood board, am creionat o astfel de rezidenta, sarmanta si primitoare, care se potriveste perfect unui cuplu tanar, cu gusturi rafinate si in cautarea unei oaze de liniste si regasire.

Multiplele insertii de lemn si texturi naturale m-au ajutat sa aduc spatiul mai aproape de natura, armonizandu-l cu accente de culoare elegante, de la nuante fine de champagne pana la cele mai complexe variatii de maro.

Pentru o senzatie desavarsita de intimitate, am introdus, in schema de design interior, mai multe elemente, printre care un sezlong cu baldachin si un sistem de iluminare personalizat, care sa permita controlul gradului de lumina diseminata in incaperi.

In rest, decorul este, in intregime, gandit sa imprumute din personalitatea proprietarilor si sa ii reprezinte pana-n cel mai mic detaliu. Emotia vibranta si gratia pe care o raspandeste, transforma aceasta rezidenta intr-un loc de refugiu magic si plin de caldura.

 

 

Related posts

Decor în funcţie de principiile feng shui

Adina Meyers

Miele lansează primul espressor cu opţiunea de a selecta din 3 tipuri diferite de cafea

Adina Meyers

Cum să alegeți stickerele de perete potrivite 

Adina Meyers