Amenajari Exterioare

Ingrijirea gradinii vara

Chiar daca gradina este verde si inflorita, nu trebuie sa o abandonati pana in toamna, pentru ca si in acest sezon trebuie executate o serie de lucrari specifice.

In primul rand, trebuie sa va asigurati ca plantele vor avea, in fiecare zi torida, cantitatea de apa necesara pentru a rezista gradelor multe din termometre. In plus, exista specii de flori si copaci cu rol ornamental care necesita fertilizatori si in zilele calde. O alta operatiune de care nu trebuie sa uitati este stropirea impotriva daunatorilor si plivirea buruienilor.

Alegerea unui sistem de irigatii corespunzator gradinii dumneavoastra va va scapa de o multime de griji si probleme pe timpul verii, cand plantele au nevoie de o cantitate mai mare de apa pentru a se mentine verzi si sanatoase. In cazul in care aveti o gradina mare sau timpul nu va permite sa va dedicati gradinaritului, puteti opta pentru un sistem inteligent de irigatii care va sti sa porneasca si sa se opreasca singur la orele programate de dumneavostra chiar si atunci cand nu sunteti acasa. In plus, un astfel de sistem va va ajuta sa economisiti apa pentru ca va sti exact de ce cantitate este nevoie in raport cu suprafata care trebuie udata.

 

Related posts

Gradini pentru divertisment

Adina Meyers

Gardul viu – cum sa creezi intimitate gradinii tale

Adina Meyers

Vă place să grădinăriți?

Adina Meyers