Practic

In sezonul rece caldura vine de la Brico Depot

Atentionari de vreme rece, grade in scadere si preturi mici in fiecare zi. Este prognoza dupa care profesionistii si amatorii in constructii, amenajari interioare si exterioare isi aleg produsele care le ofera confort si un cadru de poveste. Aduna-i pe cei dragi aproape si descoperiti impreuna solutiile istete de incalzire: seminee, radiatoare, centrale termice, corpuri de iluminat sau bucatarii modulare.

Caldura –  numele de cod al zilelor reci

Santierele sunt locul unde iti pui la treaba creativitatea si unde dezvolti cele mai indraznete planuri. Dar atunci cand ajungi acasa, ai doar o singura dorinta; un ceai fierbinte, savurat in fata semineului Alpina, in timp ce rasfoiesti in tihna noul catalog valabil in perioada 30 septembrie – 26 octombrie.

Pune-ti in lumina proiectele de bricolaj

Pe masura ce toamna isi intra si mai mult in drepturi, lumina naturala este din ce in ce mai redusa. O plimbare si o sesiune de shopping in magazinele Brico Depot sunt benefice, mai ales cand pe lista de cumparaturi se afla corpurile de iluminat care aduc o raza de lumina calda si armonie casei tale.

Continua amenajarile in aceeasi nota si echipeaza-ti bucataria cu mobilierul modular Cristal, Magnolia sau Lisa, din PAL melaminat si manere din metal incluse.

Si pentru a completa imaginea unei toamne tarzii, planteaza acum butasii de trandafiri, cu ajutorul uneltelor de gradina pe care le gasesti in catalog, iar primavara urmatoare gradina ta va fi infloritoare.

Pata de culoare este asigurata de arbustii de thuja Smaragd, cu o inaltime de 80 cm, rezistenti la temperaturile geroase.

Nu uita! Daca rezultatele calculelor pentru proiectele tale sunt pe minus, te asteptam la biroul BRICOCREDIT din magazinele noastre pentru a gasi solutia financiara perfect adaptata nevoilor tale. 

 

Despre Brico Depot

Brico Depot este parte a Kingfisher plc, grupul de retail home improvement, cu peste 1200 de magazine in 10 tari din Europa. Pentru mai multe informatii: http://www.kingfisher.com/, http://www.bricodepot.ro si pe pagina de Facebook Brico Depôt Romania.

* * * *

Contact PR:

Ruxandra Vasile, Managing Partner Pure Media Solutions

Tel. 0736.616.600 ruxandra.vasile@puremedia.ro 

Contact Brico Depot:

Andreea Balanescu, Marketing Director Brico Depot Romania

Tel. 0742.031.313 andreea.balanescu@bricodepot.ro

Related posts

Profilul angajatului care a lucrat remote în timpul Covid-19

Adina Meyers

Living decorat intr-un stil romantic

Adina Meyers

Dormitor in stil rustic

Adina Meyers