„Noi CHIAR suntem gata!” este motto-ul sub care ne prezentam de aceasta data. Prin acest comunicat dorim sa anuntam oficial ca in complexul Atlantis Residence deja se locuieste.

Pentru cei care inca isi asteapta cheile de la apartamentele contractate cu alti dezvoltatori sau au deja credit de la banca si nu au unde sa locuiasca, ii anuntam ca ii asteptam sa devina vecini cu noi.
Toate utilitatile complexului sunt functionale. La noi apa curge, caldura merge, lumina functioneaza, lifturile urca si coboara si gazul aprinde aragazele.
Si pentru ca ne intereseaza siguranta locatarilor am angajat paza permanenta.
Sala de fitness si sauna isi asteapta clientii, iar in piscina, chiar daca vremea nu mai este asa de calda, am pus apa. Aceste facilitati sunt gratuite pentru locatarii complexului.
Iar pentru cei care se tem ca nu au unde sa-si parcheze masina, complexul este dotat cu locuri de parcare. Trebuie doar sa intrebati de ele.

Ca sa fim siguri ca toate lucrurile se intampla asa cum trebuie, noi, dezvoltatorul (Pelican Com), asiguram administrarea complexului in urmatorii 2 ani.

Si pentru ca am fost foarte atenti la toate detaliile, suntem siguri ca bancile, sezlongurile si florile cu care am amenajat spatiile interioare ale complexului, va vor fi pe plac.

Nu in ultimul rand, avem si o oferta financiara pentru potentialii clienti: avans 50,000 euro+tva si diferenta esalonat in 36 de luni. De asemenea, suntem deschisi catre oricare varianta financiara disponibila pe piata, inclusiv programul „Prima Casa” (pentru clientii care isi pot permite diferenta).

Speram ca „Drumul spre Casa!” sa treaca prin curtea complexului nostru.

Va asteptam sa ne vizitati pe Sos. Dobroesti nr. 7 (intersectia intre sos. Fundeni si Pantelimon), sector 2, in spate la XXL, pentru a va convinge de afirmatiile noastre.
Sau sa ne contactati la 021 255 27 60 sau 0721 266082 pentru detalii aditionale.
De asemenea, puteti sa vizitati pagina noastra www.atlantisresidence.ro, unde puteti gasi toate detaliile si pozele complexului sau ale apartamentelor.


Related posts

La ce ne este folositor certificatul energetic si auditul energetic al unui imobil

Adina Meyers

5 lucrari de mentenanta pe care trebuie sa le faci regulat in casa

Adina Meyers

Cum construiesti o fundatie solida

Adina Meyers