LifeStyle

Implantul MIS V3 – o soluție eficientă de restaurare dentară

 

Persoanele care suferă de edenția totală sau parțială nu au încredere în sine și se simt stânjenite să-și etaleze zâmbetul. Mai mult decât atât, acestea întâmpină dificultăți majore în cadrul procesului de masticație sau al susținerii unui discurs verbal. Edentația poate duce la apariția unor probleme severe care, netratate la timp, pot afecta într-un mod considerabil sănătatea orală. Pentru a rezolva aceste neajunsuri, este nevoie de implementarea unor tratamente care să-și dovedească eficiența în timp.

 

Având în vedere că, în prezent, pacienții au așteptări din ce în ce mai ridicate de la specialiști, medicii implantologi trebuie să găsească cele mai bune soluții de restaurare dentară. Din fericire, se poate observa o evoluție semnificativă a implantologiei în ultimele decenii, datorită tehnologiilor apărute care facilitează procedurile, contribuind la atingerea unor rezultate excelente care redau întreaga funcționalitate a danturii.

 

MIS Implants asigură un spectru larg de aplicații

 

Compania MIS Implants Technologies are o experiență vastă în proiectarea și fabricarea implanturilor dentare, oferind implantologilor soluții de top care să asigure proceduri simple și rapide.

 

Dedicați dezvoltării și cercetării amănunțite pe care o efectuează în mod constant, specialiștii MIS sunt orientați către obținerea celor mai bune rezultate, concentrându-și toate eforturile în direcția principiului „Make it Simpleʺ. În catalogul MIS, se pot găsi implanturi potrivite pentru orice caz clinic, într-o gamă variată de dimensiuni.

Implant dentar MIS V3. Detaliile fac diferența

 

Proiectat pentru a satisface cele mai înalte exigențe, MIS V3 implant este apreciat de către specialiști pentru trăsăturile sale, dezvoltate și îmbunătățite continuu. Iată care sunt cele mai importante caracteristici care demonstrează calitatea acestui implant:

– Rol de stimulare a regenerării osoase

Datorită designului său, se poate obține mai mult volum osos, fapt care asigură un proces de osteointegrare mai rapid, iar creșterea osoasă este accelerată.

– Suprafața tratată prin sablare și gravare acidă

Rugozitatea implantului este obținută prin prelucrarea cu tratamente de sablare și gravare acidă care permit celulelor osoase să adere la suprafața sa. În felul acesta, se obține un rezultat excelent al osteointegrării.

– Ancorare crestală în trei puncte

Stabilitatea primară superioară este unul dintre cele mai importante atribute ale implantului MIS. Forma triunghiulară prezentă la nivelul gâtului implantului oferă o ancorare crestală în trei puncte. În plus, apexul plat permite o ancorare mai bună în os, mai ales în procedurile de inserare imediată.

– Zonă deschisă, fără compresie

Datorită lipsei de compresie în zonele din jurul părții coronare ale implantului V3 de la MIS, se minimizează resorbția osului crestal, iar „stress-ulʺ din zona corticală este redus semnificativ.

– Platform Switching

Având încorporat conceptul de platform switching, se asigură o etanșare gingivală precum și o conservare osoasă mai bună, iar micro-mișcările sunt reduse. De asemenea, conexiunea conică de 12° formează un raport ideal între implant și bontul protetic.

Grație caracteristicilor sale, dezvoltate în permanență, implantul MIS asigură rezultate excelente atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic.

 

Tehnologii inovative de la MIS

Produsele MIS au fost concepute pentru a oferi specialiștilor în implantologie soluții de restaurare eficiente care în timp dovedesc rezultate clinice excelente. În felul acesta, procedurile de inserție sunt simplificate, iar implanturile au o rată de succes ridicată.

 

Implanturile MIS sunt apreciate pentru calitatea lor, dovedită prin biocompatibilitatea și procesul de osteointegrare foarte avansat. În plus, dau dovadă de o rezistență sporită în timp și sunt realizate din aliaje metalice nemagnetice care nu influențează CT (Tomografia computerizată) sau RMN (Rezonanță Magnetică).

 

De asemenea, fiecare implant din catalogul MIS este livrat însoțit de o freză finală de unică folosință, potrivită oricărui protocol de forare.

Related posts

Târgul de la Milano 2019: cele mai noi tendințe în designul interior prin Noblesse Interiors

Adina Meyers

Electrolux a castigat cinci Premii de Design iF 2015

Adina Meyers

Dieta cu care actrița Rebel Wilson a slăbit 27 de kilograme

Adina Meyers