Pentru nemultumirea ta exista o solutie extrem de moderna care da, unui imobil, o mie de infatisari odata cu lasarea intunericului. Efortul financiar este redus iar efectul vizual este maxim. 

Iluminatul arhitectural este “detaliul” care va transforma o casa frumoasa intr-o opera de arta, odata cu lasarea intunericului. Casa ta poate avea mai multe ipostaze complet diferite care se obtin, simplu, doar prin schimbarea luminii de experior care este proiectata, printr-o instalatie speciala, pe casa. Astfel, pe timpul noptii, casa ta se poate trasforma, doar prin apasarea unui buton, intr-o locuinta nonconformista. Cromatica luminii se poate modifica prin intermediul unui sistem RGB sau a unor proiectoare montate in fata casei.

Este important, in momentul in care optati pentru un sistem de iluminat arhitectural, sa tineti cont de mai multe aspecte de confort si de estetica. Sistemul de iluminat architectural trebuie sa tina cont de structura cladirii pentru a-I pune in evidenta detaliile finisajelor exterioare. In plus, in momentul montarii acestui sistem trebuie sa aveti grija ca lumina proiectata pe imobil sa nu patrunda in interior in incaperile destinate odihnei.

In plus, daca doriti sa nu aveti pierderi inutile de energie ar fi bine sa apelati la serviciile unui spacilist sau a unei firme din domeniu care va proiecta totul in cel mai mic detaliu. Daca doriti sa obtineti un efect maxim aveti grija sa iluminati corepunzator terasele, foisorul, piscina si elementele de vegetatie pentru care puteti folosi spoturi sau felinare. Un aspect extrem de important pe care il puteti lua in considerare este acela ca iluminatul architectural poate fi si eco daca optati pentru achizitionarea unei instalatii speciale care permite stocarea si transformarea energiei solare acumulate in timpul zilei, in energie electrica folosita pe timpul noptii. 

Related posts

Case cu acoperis din stuff

Adina Meyers

Cum construim o casa din lemn?

Adina Meyers

Certificatul de urbanism: ce este, cine îl emite și cum îl obții

Adina Meyers