LifeStyle

Ideal Standard lansează colecția Tonic II

Ideal Standard, furnizorul lider pentru soluţii inovatoare de baie sub semnul designului, a dezvăluit cea mai recentă realizare remarcabilă din sectorul  colecţiilor sale de expoziţie. Tonic II reprezintă o nouă soluţie completă armonioasă şi contemporană pentru baie cu obiecte sanitare ceramice, baterii, mobilier şi căzi create de studioul de design german, ARTEFAKT.

Având un design rafinat uşor rotunjit, liniile simple şi frumoase ale Tonic II îşi propun să creeze o atmosferă de calm şi armonie, transpunându-vă din stilul de viaţă modern, febril, în adevărata relaxare.

Axat pe tehnologie şi versatilitate, Tonic II oferă o gamă vastă de soluţii şi combinaţii de mobilier. Cu linii subtile, pure şi paletă de culori delicate, se potriveşte în orice ambient, creând un spaţiu ideal şi o atmosferă  rafinată în baia Dumneavoastră. 

Versatilitatea gamei este demonstrată printr-un portofoliu vast de dimensiuni şi modele, care asigură diverse opţiuni, permiţându-vă să creaţi propria baie spaţioasă sau o toaletă mică, dar cochetă.

Fiecare piesă din  colecţie este studiată cu atenţie, beneficiind de caracteristici inovatoare. Tehnologia de ultimă oră se regăseşte în fiecare produs, inclusiv în iluminarea ambientală integrată, opţiunile ingenioase ce conferă spaţii de stocare generoase cu sistem de închidere lentă, tehnologia pentru economie de apă, noile vasele de WC fără ramă şi tehnologia de revoluţionară de spălare “ AquaBladeÔ” .

Toate aceste caracteristici unice recomandă Tonic II drept alegerea supremă, o baie contemporană  ce oferă atât formă cât şi funcţionalitate, permiţând o transformare completă, experienţa Dumneavoastră în baie fiind astfel de linişte şi relaxare.

Achim Pohl, Fondatorul ARTEFAKT, comentează: “Viziunea noastră a fost să concepem o colecţie care echilibrează perfect forma, funcţionalitatea şi emoţia. Colecţia Tonic II conturată  şi apreciată, prezintă o selecţie incredibilă şi produse splendid proporţionate“.

“Liniile rotunjite, pure, creează un aspect estetic neforţat şi întreaga colecţie prezentată creează sentimentul de puritate şi armonie.  În timp ce vă răsfăţaţi în asemenea frumuseţe şi lux, Tonic II oferă de asemenea şi soluţii de stocare inteligente şi spaţioase, lavoare cu suprafaţă mare de spălare – aceasta constituind alianţa contemporană supremă dintre forme superbe şi funcţionalitate inovatoare de înaltă performanţă.”

Tonic II cuprinde o superbă gamă de baterii frapante, baterii de cadă şi duş şi baterii termostatice, cu un design unic, elegant ce se va remarcă în orice baie, adăugând o notă perfectă de finisare. Colecţia dispune de tehnologia de ultimă generaţie a bateriilor din alamă. Toate bateriile de lavoar şi de cadă sunt prevăzute cu un limitator de temperatură pentru a vă asigura că îşi menţin corpul rece ca măsură esenţială de siguranţă şi cu un aerator cascadă pentru a asigura un debit de apă eficient  de 5L pe minut.

Tonic II are lavoare semi-încastrate concepute pentru a fi amplasate majestuos pe mobilier sau pe blat. Pentru aceia care preferă aspectul estetic al obiectelor fără îmbinări vizibile, vă recomandă să alegeţi unităţile vanity combinate cu un lavoar superb. Lavoarele semi-încastrate şi dulăpioarele vanity sunt disponibile cu ramă maro și într-o paletă vastă gamă de culori luxoase.

Obiectele sanitare ceramice superbe sunt combinate fără îmbinări vizibile cu componentele de mobilier pentru a crea un aspect estetic curat asortându-se cu căzile extraordinare pentru a realiza o capodoperă emblematică. Tonic II oferă soluţii complete de căzi, simple sau duo, de colţ sau de  mijloc, toate pot constitui o opţiune.

Soluţiile de valorificare a spaţiului de stocare în cadrul băii sunt de o importanţă vitală în viața actuală modernă. Mobilierul Tonic II pe lângă faptul că furnizează soluţii ample de stocare cu rafturi rezistente din sticlă şi sertare cu închidere lentă permit o economie de spaţiu beneficiind de un sifon nou unic Space Idealflow la unităţile de stocare sub lavoar.

De obicei la un mobilier integrat şi soluţii de lavoar, aproape un întreg sertar sau spaţiul unei etajere este perturbat de sistemul de scurgere. Ideal Standard a introdus un nou sifon pentru economia de spaţiu care iese din mijlocul unităţii de lavoar, astfel încât să nu existe nici un fel de interferenţă cu sertarul intern – asigurând un spaţiu suplimentar de stocare cu până la 20% mai mare. 

Colecţia oferă cinci posibilităţi de finisaje pentru mobilier, de la alb lucios, gri deschis până la  maro deschis. Efectul elegant de lemn este disponibil ca variante de lemn gri şi maro. În sertarul unităţii vanity sunt incluse în mod standard elemente inteligente cum ar fi divizoare interioare,  cutii de stocare şi lumină internă cu senzor de mişcare. Există opţiuni cu bandă maro pentru lavoare semi-încastrate, lavoare vanity şi guest, acestea conferind un aspect fascinant, sofisticat băii Dumneavoastră. La mobilier pot fi aplicate mânere contrastante din metal ce pot fi utilizate de asemenea ca port prosop. Mânerele sunt furnizate de culoare alb lucios, cromate sau maro mat conferind un efect subtil somptuos.

Toate vasele de WC lansate în gama Tonic II sunt echipate cu tehnologia de ultimă oră de spălare, sistemul revoluţionar  Ideal Standard “AquaBladeÔ”. Acesta combină aspectul estetic minunat cu cele mai bune performanţe de spălare disponibile pe piaţă, sunt uşor de curăţat, conferind o igienă mai bună şi un jet de spălare puternic, toate aceste caracteristici regăsindu-se într-un singur sistem. De la colacul de WC subţire, declanşare rapidă, la întreaga baie  li se aduc laude  în ceea ce priveşte tehnologia şi versatilitatea.

Francesca Cheli, Director Grupă de Produse, Ideal Standard International BVBA, a spus: “La Ideal Standard noi credem că băile trebuie să fie nu numai spaţii funcţionale ci şi spaţii superbe de locuit. Stilul modern, şi totuşi clasic al Tonic II permite să se obţină o calitate fără vârstă care va continua să arate foarte bine în anii ce urmează, furnizând o soluţie completă potrivită pentru stilul de viaţă complex actual”.

Se prevede ca noua colecţie Ideal Standard Tonic II să cucerească Principalul Târg de instalaţii, ISH din Frankfurt, organizat de la 10 la 14 Martie 2017.

 

Related posts

Rowenta extinde cu 3 ani garantia pentru aspiratoare

Adina Meyers

Bienala Naţională de Artă „Camil Ressu”: opere unice de pictură, sculptură și grafică – FOTO

Adina Meyers

Rețeta zilei: Tort trio cu ciocolată

Adina Meyers