LifeStyle

Hotelul Bicaz – Pirates Resort din Mamaia, proiectat de echipa inSIGN, a fost premiat

 

Printre cele mai speciale proiecte cu design tematic realizate de arhitecţii de interior inSIGN se numără Hotel Bicaz – Pirates Resort din Mamaia, care a primit premiul Guest Review Award 2018, acordat pentru aprecierea din partea turiştilor. Conceptul de design reprezintă o reinterpretare a lumii piraţilor din Caraibe, o alegere inspirată pentru un hotel situat pe litoral.

Echipa inSIGN a proiectat şi amenajat zona de recepţie, barul, cafeneaua, zona de piscină şi camerele hotelului după o temă clar definită şi în acord cu dorinţa clientului: “Ne bucurăm să vedem că visul nostru s-a transformat în realitate. Ne-am dorit  foarte mult să dezvoltăm un proiect care să atingă cele mai sensibile corzi ale turiştilor şi cu ajutorul echipei inSIGN am reuşit cu brio să facem acest lucru. E un concept nou pe litoral şi a fost implementat cu succes”, a declarat Iulian Tenie, managerul hotelului Bicaz – Pirates Resort din Mamaia.

În proiectul de amenajare interioară, echipa inSIGN a inclus elemente de butaforie şi efecte speciale pentru a crea o atmosferă similară cu cea din lumea piraţilor. Designerii au dat recepţiei forma unei corăbii supradimensionate, în care se regăsesc întocmai detaliile specifice unei corăbii autentice, de la hublou şi până la provă şi saborduri. Pentru a asigura acea notă de autenticitate, recepţia-corabie a fost realizată într-un atelier specializat. Pe podeaua din răşină s-a creat o imagine subacvatică, iar modul în care este poziţionată corabia şi luminile atent alese creează un efect special de corabie plutitoare. Recepţia-corabie reprezintă şi punctul de atracţie al acestui hotel.

Zona de receptie are un impact deosebit asupra vizitatorilor şi datorită detaliilor decorative, cum ar fi tentaculele de caracatiţă, sirena, piratul, cufărul de comori, cârma şi acvariul. Obiectele au fost integrate cu măiestrie de echipa inSIGN alături de elementele existente. Astfel, s-a obţinut o ambianţă de poveste, în concordanţă cu viziunea clientului: “Avantajul nostru a fost ca am lucrat cu designeri profesionişti, care au urmărit firul poveştii noastre şi au reuşit să o transpună în realitate şi să obţinem la final exact ce ne-am propus. Am avut norocul de a colabora cu o echipă tânără şi dornică să implementeze un proiect atât de ambiţios”, a mai afirmat Iulian Tenie, managerul hotelului.

Aprecierile din partea turiştilor, atât pentru proiectul inedit prin designul tematic, cât şi pentru serviciile de calitate se reflectă în premiul obţinut: Guest Review Award 2018.

 

##

 

Studio-ul inSIGN, member of Noblesse Group International, oferă servicii complete de arhitectură şi design interior pentru proiecte rezidenţiale, clădiri de patrimoniu, hoteluri, restaurante, spaţii publice, sedii de companie şi office-uri. Reunind designeri şi arhitecţi talentaţi, cu referinţe impecabile şi cu pasiune în ceea ce fac, echipa Studio Insign dezvoltă şi implementează cu succes proiecte de design interior şi de branding în ţară şi în străinatate.

Studio Insign este membru al Asociaţiei Internaţionale de Design Interior din Marea Britanie, alături de cele mai prestigioase birouri de arhitectură de interior din lume. Proiectele sale au primit de-a lungul anilor numeroase premii precum Boutique Award în cadrul „The Most Office”, şi au fost nominalizate în cadrul unor importante concursuri internaţionale de design & arhitectură, cum ar fi: The Most Office, Design Et Al & The International Design Awards începând cu 2012, anual, SEE REAL ESTATE AWARDS.

 

 

Related posts

Rețetă de șnițel de porc tocmai bună pentru intestinul tău

Adina Meyers

Vicepresedinta Comisiei Europene, Neelie Kroes, participa la Future Communities in Bucuresti

Adina Meyers

Gazonul perfect in gradinile cu suprafete mici

Adina Meyers