Avand 140 Kcal/100 ml, Hopla Condilieve este perfect atat pentru sosuri calde, cat si pentru cele reci.
Se poate folosi la pregatirea celor mai multe retete de paste (tortelini, ravioli, carbonara etc.) dar si a salatelor, supelor etc.
Odata folosit, acest produs devine indispensabil in bucatarie si, asa cum s-a dovedit in piata italiana, succesul a fost imediat. Trevalli Cooperlat este una dintre primele companii din sectorul produselor lactate din Italia, cu o cifra de afaceri de peste 228 milioane euro.
Compania reuneste 7 fabrici,15 cooperative si 2.500 de fermieri aflati in 7 zone diferite ale Italiei. Este producator de branzeturi, mozzarela, lapte, iaurt, inghetata, frisca, smantana, creme pentru gatit.
Trevalli Cooperlat are in portofoliu11 branduri, dintre care cele mai cunoscute sunt: Trevalli, Hopla, Abit, Delta Lat, Sibilla, Colavev Valtellina. Hopla este liderul de piata in categoria de frisca vegetala din Italia: are 60% cota de piata din segmentul de frisca lichida si 50% pe segmentul spray (sursa: AC Nielsen).
Linia Hopla, pe baza de smantana si grasimi vegetale se caracterizeaza printr-o valoare mica a colesterolului, dar cu un gust çi o aroma bogata care garanteaza rezultatul scontat in orice ocazie.
Hopla a dezvoltat o gama de produse cu o scara larga de folosire: dulciuri, topping pentru prajituri, baze pentru inghetata, specialitati de patiserie, diverse creme neindulcite, sosuri pentru paste.