Amenajari Interioare

Häfele câștigă Aur pentru Dialock Smartphone-Key la Top Hotel Star Award

Häfele, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al accesului, câștigă medalia de Aur pentru soluția Dialock Smartphone Key la concursul Star Award 2017 realizat de renumita revistă de specialitate Top Hotel. Astfel, aplicația cu ajutorul căreia oaspeții unui hotel își folosesc smartphone-ul ca pe o cheie devine unul dintre cele mai bune produse pentru industria hotelieră. 

Dialock Smartphone Key este noua soluție destinată managementului eficient al activității din hoteluri ce transformă tradiționala cheie metalică într-o cheie fiabilă, digitală, cu ajutorul căreia utilizatorii de smartphone pot să acceseze diverse servicii direct de pe telefon.

„Cu Dialock Smartphone-Key, clasicele situații de Check-in- și Check-out se rezolvă mai rapid și mai simplu, astfel că oaspetele să nu mai piardă timp. El primește la sosire un cod digital, iar cu ajutorul aplicației mobile poate interacționa într-un mod inteligent cu camera sa de hotel și nu numai. În funcție de varianta aplicației, se pot accesa și alte servicii, cum ar fi: plăți, informații despre hotel, oferte de la bar, restaurant și wellness sau informații despre împrejurimi. 

De asemenea, hotelierul poate trimite prin aplicație informații oaspetelui său despre ofertele precum Happy-Hour de la bar sau momentele în care centrul de wellness s-a eliberat. Astfel, comunicarea este mai eficientă, iar fluxul activităților este continuu, fără a genera neplăceri de nici o parte. În afara de acestea, colaborarea cu clienții poate fi mai prietenoasă și simplă, iar viitoarele rezervări se pot face direct din aplicație”, apreciază redacția Top Hotel. 

Publicația Top Hotel este recunoscută pentru atenția acordată industriei hoteliere și  produselor inovatoare de pe această piață. Celebrul concurs, Star Award, este competiția ce prezintă diverse categorii definitorii acestui domeniu: design, software, inovație, eficiență și în cadrul căreia fiecare companie se poate face remarcată prin oferta sa. Cele 3 premii acordate, Aur, Argint și Bronz, sunt decise cu ajutorul cititorilor revistei care își pot vota online serviciile și produsele preferate. În cadrul ediției de anul acesta, cei peste 100 de candidați s-au putut înregistra la 14 categorii competiționale, iar mediile de aur acordate au fost în număr de 15. Premierea s-a realizat în cadrul Târgului Internorga pentru Industrie Hotelieră și Gastronomie ce a avut loc în Hamburg, Germania.   

Despre Häfele

Häfele este o companie internațională, condusă de membrii celei de-a treia generaţii a familiilor Häfele şi Thierer, cu sediul în Nagold, Germania. A fost fondată în 1923, iar în prezent serveşte industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale şi a sistemelor electronice de control a accesului. Printre clienţii săi se numără cei din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecţi şi designeri din peste 150 de țări din întreaga lume. Häfele dezvoltă și produce accesorii de feronerie și sisteme electronice de control al accesului în 6 fabrici în Germania și Ungaria. În exercițiul financiar 2015, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,3 miliarde de euro, având peste 7.100 de angajați în 37 de filiale, și numeroase reprezentanţe în întreaga lume.
Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Înființată în octombrie 2009, cu sediul în Timișoara și un punct de lucru în București, vine în întâmpinarea producătorilor de mobilă, revânzătorilor de feronerie și accesorii pentru mobilă, designerilor și arhitecţilor prin soluțiile și produsele inovatoare.

Related posts

5 sfaturi pentru transformarea podului intr-o mansarda luminoasa

Adina Meyers

Ce ai de învățat de la cele mai importante târguri de amenajări interioare

Adina Meyers

Si o garsoniera poate fi amenajata cu personalitate

Adina Meyers