Atunci cand alegem culorile pentru dormitor trebuie sa fim atenti pentru a obtine efectul dorit si anume, o atmosfera relaxanta, ideala pentru un somn odihnitor, de calitate.

GREIGE propune nunate de gri, albastru, lila, roz, mov, prin care putem obtine efectul dorit. 

O combinatie eleganta include obligatoriu o nuanta de gri. Culoarea gri transforma dormitorul intr-un mediu calm permitand totodata folosirea elementelor decorative in culori  discordante.

Pentru un aspect natural si foarte elegant putem alege o nuanta de gri impreuna cu albastru. Raceala griului este compensata de energia si sobrietatea pe care le da albastrul.  Rezultatul este unul sofisticat si elegant.

Un dormitor in nuante inchise de gri si mov este în totalitate atemporal și este o combinatie câștigătoare. Lenjeriile de pat in nuante inchise de gri vor scoate in evidenta zona patului si vor oferi dormitorului un aspect natural si foarte elegant.

Roz, gri folosite in comun cu tonuri de albastru vor transforma dormitorul intr-un spatiu vesel si luminos. Aceasta este o optiune cu un numar infinit de combinatii alternative  deoarece, împreună cu tonuri mov și alte pasteluri, putem ușor să redecoram dormitorul.

GREIGE este un brand dedicat exclusiv textilelor de casa premium ce foloseste doar cele mai bune materiale naturale, bumbac percale si satinat.

Culori uni,  imprimeuri geometrice, florale potrivite pentru orice stil de amenajare: clasic sau modern, masculin sau elegant! 

Prin conceptul Mix and Match, GREIGE da posibilitatea fiecaruia de a combina culori, imprimeuri si tesaturi diferite pentru a-si crea propriul set de lenjerie de pat!

GREIGE inseamna armonie, eleganta discreta,  intimitate, confort, somn odihnitor! 

www.greige.ro

  • • Ilfov, Balotesti, Str. Unirii, nr. 13, etaj 1
  • • Sunati-ne acum: 021.795.50.28
  • • E-mail: office@greige.ro

TEL: 021 795 50 28

e-mail: office@greige.ro 

Soseaua Unirii, 13, 077015 Balotesti, Ilfov, Romania

Proiect finantat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul National de Dezvoltare Rurala(PNDR): Fabricarea Articolelor Textilewww.afir.info

 

 

Related posts

Cum integrați un birou în decorul casei

Adina Meyers

Cum se curata si se indeparteaza petele de pe pardoselile laminate

Adina Meyers

Camera copilului, un proiect serios. Ambientul si culorile.

Adina Meyers