Amenajari Interioare

Geometrie si feminitate intr-un apartament in stil Art Deco

Text: Genoveva Hossu

Acest proiect promite desavarsire din toate punctele de vedere. L-am decorat cu mult drag, schitand gratie si feminitate in fiecare colt de apartament, si am pasit increzatoare pe taramuri presurate cu eleganta si personalitate.

Mi-am dorit sa confer o alura vintage intregii locuinte si sa obtin un decor unic, cu amprenta delicata, rafinata si extrem de feminina. M-au ajutat, in acest sens, tonurile pastelate de culoare si texturile, asortate inventiv cu mobilierul si accesoriile vintage folosite.

Pornind de la premiza ca apartamentul ar trebui sa se plieze perfect pe idealurile unei familii frumoase, am acordat o mare atentie detaliilor, respectand totodata tendintele in domeniu.

Am apelat la o geometrie neconventionala a liniilor si o cromatica pe masura, care promite autenticitate si distinctie. Ferestrele generoase au incadrat, pe de alta parte, un mediu luminos si aerisit, in care accentele de bronz si galben-auriu vin in completare cu un joc vizual deosebit.

Tesaturile naturale, usoare si vaporoase, dintre care matasea si bumbacul se remarca in mod special, fac apel la toate simturile, iar in prezenta decorului aerisit, le amplifica instinctiv.

Te invit sa descoperi acest proiect de design interior in galeria de mai sus sau cu un click aici.

 

Related posts

Colecție specială de mese la reduceri – 5 mese „tres chic” la promoție

Adina Meyers

4 motive pentru a integra oglinzile in design-ul interior al unei locuinte

Adina Meyers

Ce pasi trebuie sa urmezi daca vrei sa ai o casa mai vesela si mai primitoare

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe