Amenajari Interioare

Gateste mai cu spor in noile bucatarii din colectia de toamna kika

Colectia de toamna vine cu o paleta de culorii indraznete, precum mov, fuchsia, portocaliu sau lime, dar nu-i lasa deoparte nici pe cei ce prefera modele clasice din lemn sau care imita culoarea lemnului.

Fabricate in Germania, noile bucatarii pun accent pe rolul de spatiu de socializare pe care il joaca acest colt al casei in viata de zi cu zi a familiei. Spatiile dedicate barurilor, etajerele si multiplele sertare si dulapuri, ce ordoneaza totul foarte usor, accentueaza rolul bucatariilor intr-o viata moderna.

Din aceasta toamna bucatariile Blogg si Vonderstedt sunt echipate cu noul sistem de sertare Profi+ de la Hettich. Pe langa design-ul modern si finisajele de inalta calitate, sertarele Profi+ au la baza o solutie ce se remarca pentru confortul de functionare, stabilitate si spatiu de depozitare.

Capacitatea de incarcare a acestor sertare ajunge pana la 70 de kg, ceea ce nu pericliteaza in niciun fel stabilitatea sertarului si usurinta inchiderii si deschiderii.

Bucatariile Nolte, sinonimul luxului pur si al calitatii de exceptie, vin intr-o paleta de culori si materiale ce confera posibilitati nelimitate de configurare. 65 de fronturi in diverse culori, 4 procese de prelucrare a materialului, 9 modele de pilastri, 6 motive pentru nisele de sticla de dimensiuni variabile, toate acestea nu lasa nici o dorinţa nesatisfacuta. Consilierii kika proiecteaza bucatariile in functie de dorintele clientilor pana in cel mai mic detaliu, iar dupa sase saptamani oricine se poate bucura de calitatea exceptionala a unei bucatarii fabricate in Germania, ce respecta intru totul dorintele proprietarului.

In plus, kika ofera montaj si livrare gratuite pentru bucatariile din gamele Nolte si Vonderstedt.

Related posts

Amenajări interioare: artificii de decor pentru un plus de stil – FOTO

Adina Meyers

Amenajarea unui club din Cluj-Napoca

Adina Meyers

Vimar By-Me: Casa Inteligenta in 2016, confort si economie

Adina Meyers