Amenajari Exterioare

Gardurile traforate și de tablă sunt soluția perfectă pentru casa ta

Dacă de interiorul casei ne-am ocupat deja, găsind soluții plauzibile pentru fiecare colț al camerei, cred că ar fi momentul să acordăm atenție și curții noastre, mai ales acum, când totul parcă strălucește în jur. Te uiți la gardul tău și simți că este ceva greșit cu el? De cât timp nu i-ai mai acordat atenție? Te-ai săturat să îl tot vopsești, dar să nu arate exact așa cum ți-ai dorit la final? Și eu mă confrunt cu aceste impedimente și am simțit că orice aș face, gardul curții mele tot nu o să iasă în evidență pe cât de mult ar trebui. Ploaia mereu va avea un impact negativ asupra lui, cu atât mai mult cu cât, dacă nu este vopsit bine, fierul va rugini și va strica aspectul casei tale. 

Fie că ai tu casă, fie că mergi în vizită la părinți la țară, alege să dai strălucire gardului tău, alegând profesioniști, care știu exact ceea ce îți trebuie. 

Acum este momentul să nu mai neglijezi nimic ce face parte din viața ta. Gardul este cel cu care dai ochii în fiecare dimineață când te duci la serviciu, el este cel care nu se evidențiază prin nimic față de gardurile vecine, dar sunt sigură că ți-ar plăcea ca vecinii să aducă laude la adresa lui. 

Poți avea o casă de milioane sau miliarde, dar dacă gardul nu este ceea ce trebuie, aceasta nu va ieși în evidență în totalitate și nu va fi apreciată la justa ei valoare. 

Care ar fi soluția în acest caz, când simți că toate celelalte soluții s-au epuizat? 

Alege să dai strălucire casei tale selectând gardurile traforate sau gardurile de tablă. 

Poate că mulți dintre voi sunteți familiarizați cu acest termen, însă o să vă ofer câteva detalii tehnice caracteristice pentru gardurile traforate. Astfel, ar trebui să știți că un astfel de gard are câteva elemente specifice, cum ar fi:

– placa traforată este din aluminiu cu grosime de 3 mm;

– țeava rectangulară este de 20×20 mm;

– cornierul din aluminiu este de 25×25 mm;

– dimensiunea maximă a unei plăci traforate este de 1500×3000 mm;

Acestea sunt date pur informative și de aceea nu mă voi opri aici, ci voi continua cu o mică descriere a ceea ce înseamnă termenul de gard traforat, respectiv din tablă. 

Un gard metalic traforat se definește ca fiind un panou, care va readuce personalitatea exteriorului în care dorești să îl amplasezi. Astfel, acesta va ieși în evidență nu doar prin faptul că este diferit față de gardurile din beton sau piatră, ci și prin modelul pe care dorești să îl alegi, prin culoare și stil. 

Nu se pune problema ca un astfel de panou pentru gard sau o poartă metalică decupată să nu arate bine. Problema se pune astfel: nu vor exista prea mulți oameni care să îmi admire gardul? Numărul lor va fi mare și vei fi întrebat despre achiziționarea lui, dar și cum te-ai gândit să alegi un astfel de gard. Strada unde locuiești, satul sau orașul în care te afli, va avea o pată de culoare și de strălucire în plus, deoarece tu ai ales bine și ai optat pentru aceste garduri. Nu te emoționa din cauza laudelor care urmează să fie aduse, ci mândrește-te. Sunt sigură că vei fi mândru de alegerea făcută și așa vei putea, în sfârșit, să admiri gardul tău, fără ați face probleme că peste câțiva ani, el o să arate groaznic. 

De ce să comanzi un astfel de gard?

În primul rând, pentru a te mulțumi pe tine, iar apoi pentru a-i mulțumi și pe cei dragi ție. În sfârșit veți putea ieși în curte, poate pe un șezlong sau stând la o masă și savurând o cafea, și nu veți mai avea o priveliște pe care să o privești cu groază sau chiar să o ignori. Cu ajutorul gardurilor traforate și din tablă, această jenă va dispărea instant și chiar și vecinii invidioși vor veni să îți ceară detalii despre el. 

Pe de altă parte, în comparație cu gardurile obișnuite, de când lumea, gardurile traforate și din tablă au foarte multe avantaje. Poate nici nu o să reușesc să le surprind pe toate, atât de vaste sunt.

Echipa Soldshop este specialistă în așa ceva și de aceea, în funcție de dorințele tale, ea va încerca să te mulțumească prin gama variată de modele de panouri pentru gard, fiind capabilă, totodată, să vă ofere modele personalizate și dimensiuni perfecte pentru orice cerință.  

Aveți, de asemenea, posibilitatea de a vă alege culoarea care vă place, fie că este roșu, maro, albastru, dorința dumneavoastră va fi îndeplinită. Singurul aspect de care ar trebui să știți este faptul că, alegând aceste culori, timpul de lucru se va prelungi, deoarece pe stoc și în catalog, modelele sunt doar orientative și nu veți primi un exemplar din cel prezent acolo. 

Și cum vă spuneam, aceste panouri pentru garduri sunt mai calitative decât gardurile obișnuite din țeavă sau beton. De ce? Deoarece gardul traforat este din aluminiu și, mai mult decât atât, are o rezistență mecanică bună, rezistență la umiditate ridicată, suprafață neutră la pH, rezistență foarte bună la acizi, leșii, alcool, petrol, aluminiul fiind un element care nu ruginește în timp. 

Ce ar putea fi mai frumos? De ce să îți facă griji în fiecare an că trebuie să vopsești gardul, când îl poți înlocui cu gardul traforat sau din tablă? În felul acesta economisești și timp, dar și banii pe care îi investeai în vopsea sau chiar într-un gard nou.

Este nevoie de autorizație de construcție pentru ridicarea unui gard nou?

Nici nu se poate mai bine de atât. În sfârșit poți să spui adio muncă în avans, adio durere de spate, pentru ă, să fim sinceri, vopsitul unui gard necesită efort și timp, de altfel. În loc să muncești, poți sta și admira. Noul tău gard va arăta excelent datorită echipei SoldShop.ro, care îți oferă cele mai noi și personalizate modele de garduri traforate și de tablă. 

Unde se pot folosi gardurile traforate?

Poți amplasa un astfel de panou acolo unde este nevoie de un gard, în poartă sau chiar pe post de balustradă. Și nu uita de balcon. Stâlpișorii care îl  alcătuiesc nu sunt obligatorii, la fel cum nu este obligatoriu care orice balcon să fie din lemn. Nu da strălucire doar gardului sau porților, gândește-te și la balcon, la cât de frumos ar putea să arate cu un astfel de panou traforat din aluminiu. 

Dacă vrei să te debarasezi de toate problemele și gândurile care te animă în raport cu exteriorul și designul curții, respectiv gardului tăi, nu uita că cei de la Soldshop.ro au soluția: alege chiar acum gardurile traforate și din tablă. Uite aici și pagina lor de Facebook și un număr de contact 0745.571.561. Nu vei fi dezamăgit! 

Related posts

4 greșeli pe care le faci atunci când îngrijești gazonul și cum să le repari

Adina Meyers

8 interioare diferite decorate cu roz

Adina Meyers

Sfaturi utile pentru ingrijirea florilor de primavara

Adina Meyers